NE PROPUSTITE: Omiljeni modeli 3D satova sada po neverovatnoj ceni od 2.100 dinara! Količine su ograničene!
Oduševljenje je zagarantovano!, Foto: Promo

PREPORUČUJEMO

NE PROPUSTITE: Omiljeni modeli 3D satova sada po neverovatnoj ceni od 2.100 dinara! Količine su ograničene!

Ne propustite ovu neverovatnu priliku i naručite željeni model za sebe, ili kao poklon za dragu osobu

Objavljeno:

Omiljeni način dekorisanja prostorija jeste uz pomoć 3D satova. Jednostavni, a efektni, na sve to i pristupačni, sada su na dodatnom sniženju i njihova cena iznosi samo 2.100 dinara. Ne propustite ovu neverovatnu priliku i naručite željeni model za sebe, ili kao poklon za dragu osobu. Oduševljenje je zagarantovano!

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala. Dostupan je u crnoj i srebrnoj varijanti. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po dodatno sniženoj ceni od 2.100 rsd.

Hangar
foto: Promo

Naredni model, T4309S, postoji takođe u crnoj i srebrnoj boji. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Ovaj sat naručite klikom OVDE po dodatno sniženoj ceni od 2.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Hangar
foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika- akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po dodatno sniženoj ceni od 2.100 rsd.

Hangar
foto: Promo

Najpopularniji model 3D sata jeste T4311B. Mešavina različitih brojeva i reči u crnoj ili srebrnoj boji daje poseban šmek bilo kojoj prostoriji. Srebrni brojevi imaju efekat ogledala, a crni brojevi efekat visokog sjaja. Zahvaljujući svom modernom izgledu čini se kao da lebde u vazduhu iako su zalepljeni na zid. Crni model naručite klikom OVDE, srebrni model klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po dodatno sniženoj ceni od samo 2.100 rsd.

Hangar
foto: Promo

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Takođe možete izabrati između srebrnog modela i crnog modela i klikom OVDE izvršiti porudžbinu, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po dodatno sniženoj ceni od 2.100 rsd.

Hangar
foto: Promo

Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

*Akcijske cene traju do ponedeljka, 25.01.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.