DAJTE ŠEĆER I VODU MODNIM BLOGERKAMA! Nisu se nadale da će ovaj NAJPODCENJENIJI komad odeće obeležiti 2020! (FOTO)
Ko bi rekao, Foto: Profimedia

neverovatno

DAJTE ŠEĆER I VODU MODNIM BLOGERKAMA! Nisu se nadale da će ovaj NAJPODCENJENIJI komad odeće obeležiti 2020! (FOTO)

Vratila se moda naših baka i deka

Objavljeno:

Godina za nama ostaće upamćena po brojnim popularnim trendovima, bilo da je reč o modi, dnevnoj rutini, putovanjima...

Sezonske kolekcije različitih modnih brendova diktirale su različite trendove, ali čini se da je jedan odevni komad ipak bio najpopularniji u godini za nama. Osim toga, svako od nas ove godine kupio je bar jedan primerak ovog odevnog komada - pidžamu.

Ipak, nisu ni sve pidžame iste, a posebno nisu bile sve u trendu. Ove sezone dominirale su pidžame kakve su nosile naše bake i deke, pre nekoliko decenija.

Upravo ovakve pidžame sačinjene su od dva dela, od čega je gorenji deo nalik na košulju, odnosno zatvorene sakoe. Naravno, u kompletu donji deo je širok, kako bi bio što udobniji.

Ovaj odevni komad nosili smo u svim prilikama. I na poslu, u novoj kućnoj kancelariji. Priznajte, zar ne? Ali i na predavanjima, prilikom viđanja onlajn sa prijateljima, na onlajn konferencijama, sastancima i brojnim drugim situacijama.

Tokom letnje sezone, furale su se ove pidžame kratkih rukava u kompletu sa šortsevima. Sa druge strane, prvi hladniji jesenji dan i iprvi dani zime ponovo su vratili u trend ovaj modni komad u popularnim kariranim dezenima i u debljim materijalima.

Koji je odevni komad po vašoj meri koji je obeležio godinu za nama?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.