AKO URADITE OVO, RUKE ĆE VAM SE VAM SE PODMLADITI: Svi ovo imate u kuće, GLEDAJTE KAKO SE MAGIJA DEŠAVA!
Ruke su deo tela koji prvi pokazuje znakove starenja, Foto: Printscreen/Youtube

PAMETAN ODABIR

AKO URADITE OVO, RUKE ĆE VAM SE VAM SE PODMLADITI: Svi ovo imate u kuće, GLEDAJTE KAKO SE MAGIJA DEŠAVA!

Pokazalo se da određene boje skreću dodatnu pažnju na znakove starenja i čine ih uočljivijima

Objavljeno:

Da su ruke jedan od načina za procjenjivanje nečijih godina, vrlo verovatno bi nam drugi često davali više godina nego što ih zapravo imamo. To je zato što su ruke obično deo tela koji prvi pokazuje znakove starenja.

I dok je tamnim mrljama, borama i dosadnim venama teže stati na kraj, postoji trik pomoću kojeg možemo podmladiti naše ruke, a to je pametan odabir nijanse laka za nokte.

Ako se pitate kako će vam tačno boja laka za nokte pomoći da vaše ruke izgledaju mlađe, pokazalo se da određene boje skreću dodatnu pažnju na znakove starenja i čine ih uočljivijima. Pored njih postoje boje koje čine suprotno i odvraćaju pažnju s tih znakova.

1. Narandžasta

Jedna od najuniverzalnijih boja laka za nokte koja odgovara svim tonovima kože je narandžasta. Noktima daje svetliji, svež izgled i ne odvlači pažnju na bilo kakve vidljive znakove starenja.

2. Roze

Kada želite da zahvaljujući laku za nokte vaše ruke izgledaju mlađe, isprobajte vedrije boje. Ružičasta boja, rukama pruža mladalačku perspektivu.

3. Mint

Dovoljno je svetla da noktima da dozu mladalačke privlačnosti, a super je izbor za one koji žele nešto manje intenzivno od narandžaste i ružičaste.

4. Prozirno roze

Još jedna mladalačka, a istovremeno umerena nijasna je prozirno ružičasta s kojom nokti izgledaju neutralno i sveže i ne privlače nikakvu nepotrebnu pažnju na ruke.

5. Bela

Beli lak za nokte je neutralan, a istovremeno ima faktor svetline koji prstima i rukama može dati mladolik izgled. Takođe, dovoljno je zanimljiv da skrene pažnju s ruku na vaše obojane nokte.

6. Koralna

Ova boja, rukama i prstima daje dozu mladalačke privlačnosti.

7. Crvena na bazi narandžaste

Crveno-narančasta nijansa laka za nokte takođe rukama osigurava mladolik izgled i slaže se sa svim tonovima kože što joj je veliki plus.

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.