ŽENE NE ŽELE OVE POKLONE! Muškarci, ako ste kupili OVO odmah zamenite poklon kako ih ne biste SMORILI U ŽIVOT!
Pokloni/ilustracija, Foto: YoutubePrintscreen/Ruptly

pažnja

ŽENE NE ŽELE OVE POKLONE! Muškarci, ako ste kupili OVO odmah zamenite poklon kako ih ne biste SMORILI U ŽIVOT!

- Sve u obliku srca je za decu - bio je još jedan od mnogih komentara.

Objavljeno: 19:38h

Žene su otkrile poklon koji ne žele da prime za Novu godinu, pa još uvek ima vremena da ga zamenite ako ste ga već kupili.

Iako žene vole nakit, postoji određeni oblik koji bi muškarci trebalo da izbegavaju, a to je, verovali ili ne - srce. Tipičan simbol ljubavi i naklonosti, čini se da postaje manje privlačan i više je prikladan za tinejdžere.

Kao upozorenje momcima i muževima, jedna žena napisala je post savetujući ih da se klone ovog oblika.

- Vaša devojka ne želi nakit u obliku srca, tvrdim. Ako ovo vidite i mislite da želi nešto u obliku srca, voljna sam da vam pomognem da pronađete nešto manje ružno. Ovo je moj doprinos u službi žena - napisala je ona na Tviteru.

Stotine žena su taj oblik opisale kao "sladunjav" i "detinjast", opisala je ona nakon što je njena objava skupila više od 439.000 lajkova.

Ljudi su se složili da ogrlica, prsten ili minđuša u obliku srca više odgovaraju tinejdžerskoj romansi nego vezi za odrasle.

Sve u obliku srca je za decu, saglasili su se mnogi.

- Prstenovi u obliku srca me podsećaju na nakit koji je uz princezinu haljinu stigao kada sam imala pet godina - navela je jedna žena komentarišući tvit.

- U pravu si. Nakit u obliku srca namenjen je deci od 12 godina - nadovezao se drugi.

- Sve u obliku srca je za decu - bio je još jedan od mnogih komentara.

- Da mi je danas suprug poklonio ogrlicu u obliku srca, iskreno bih bila zbunjena. Jer, ipak više nisam tinejdžerka - objavila je jedna žena.

- Mogu li samo dobiti čokoladu od 10 kilograma u obliku srca. Po mogućstvu punjenu kikiriki puterom ili kokosom - predložila je jedna.

Kao i nakit u obliku srca, žene su takođe potvrdile da ne žele i poklon-pakete za lepotu koji se sastoje od sićušnih bočica hidratantne kreme, sapuna za telo i parfema.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.