VELIKI IZBOR NAJMODERNIJE MUŠKE KOŽNE OBUĆE: Pronađite omiljeni model i iskoristite trenutno sniženje!
Foto: Promo

obuća za muškarce

VELIKI IZBOR NAJMODERNIJE MUŠKE KOŽNE OBUĆE: Pronađite omiljeni model i iskoristite trenutno sniženje!

Pogledajte neke od predloga koje smo pripremili i odaberite vaš omiljeni model.

Objavljeno: 13:09h

Muške mokasine i espadrile predstavljaju obuću koja se uvek nosi, bez obzira na modne trendove. Neverovatno lagane, prijatne za nošenje, za vrele i sparne letnje dane, ali i prijatne večeri, idealan su izbor za svakog muškarca. Pogledajte neke od predloga koje smo pripremili i odaberite vaš omiljeni model.

Za ležernije ili svečanije prilike, sa mokasinama crne i/ili bež boje ne možete pogrešiti. Crni model ukrašen je kićankom koja se nalazi na gornjoj strani mokasine, dok je bež model bez kićanke, ali ima ukras u imitaciji kaiša na gornjoj strani. Lako se kombinuju, vrlo su udobne (imaju kožni uložak) i moderne. Poručite ih OVDE po sniženoj ceni od 3.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Mokasine TKN sivo/plave favorit su ove sezone. Elegantnog su dizajna koji se uklapa u mnoge stajlinge, a prirodna koža od koje su izrađene je vrhunskog kvaliteta. Naručite ih OVDE po sniženoj ceni od 3.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Antilop mokasine istog su dizajna kao i prethodne, s tim što je ovaj model u predivnoj, tamno zelenoj nijansi. Odlične su za svakodnevno nošenje, lako uklopive u poslovne i večernje odevne kombinacije. Krasi ih kićanka sa gornje strane koja im daje pravu notu elegancije. Možete ih naručiti OVDE po sniženoj ceni od 3.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Sportsko elegantni stil upotpunite ovim interesantnim espadrilama. Lak korak je zagarantovan, prirodna koža od koje su izrađene pruža vrhunski osećaj pri nošenju, dok žuta boja daje širok spektar mogućnosti za odevne kombinacije. Naručite ih OVDE po sniženoj ceni od 4.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ukoliko više volite da nosite patike, predstavljamo vam model L. Gusto. Sportsko elegantni model, praktičan, dostupan u teget, braon i crnoj boji, osvojiće vas svojim mogućnostima uklapanja sa raznim odevnim kombinacijama. Izaberite svoju boju i porudžbinu izvršite OVDE po sniženoj ceni od 4.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Model patika Group elegantniji je od prethodnog modela. Predstavlja kombinaciju udobnosti, stila i efektnosti. Dostupne su u uvek traženoj oker boji, a mogu biti vaše klikom OVDE po sniženoj ceni od 4.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
  • Celokupan asortiman dostupnih modela možete pogledati klikom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.