VANILICE su srpski brend, a jeste li čuli za "SAVRŠENILICE"? MILICA ih je podigla na VIŠI NIVO (FOTO)
Foto: Prinscreen

Milica vanilica

VANILICE su srpski brend, a jeste li čuli za "SAVRŠENILICE"? MILICA ih je podigla na VIŠI NIVO (FOTO)

Ona je lepa, mlada, uspešna, stručnjak za međunarodno pravo i pokrenula je mali biznis sa kolačićima.

Objavljeno: 13:08h

Milica Bosnić (33) je stručnjak za međunarodno pravo. Uskoro će doktorirati, a stručnjak je za zaštitu podataka ličnosti na internetu. Uspešna je u ovom poslu, ali je među prijateljima poznatija po kolačićima - vanilicama.

Kolačiće "savršenilice" pravi već dve godine i prodaje putem društvenih mreža. Nije se obogatila, već pokriva troškove. Kaže da joj pravljenje kolačića, pre svega, pričinjava veliko zadovoljstvo.

- Mislim da svako treba da ima dodatni posao, jer su takva vremena, a vanilice su srpski brend i treba da ih pravimo, razvijamo nove recepte i popularišemo - kaže Milica.

Svako treba da ima dodatni posao!

Kolačići su joj hobi, ima jedinstven poklon za sve prijatelje, ali je to ujedno i biznis. Kaže da veruje u sve poslove vezane za hranu. NJene kolačiće prodaju i mnogi beogradski kafići.

- Hrana ljudima pričinjava zadovoljstvo, leči od bolesti i tuge, a pogotovo kolačiće niko ne odbija - kaže Milica.

Milica je registrovala proizvod i kaže da ima nekoliko recepata. Pravi ih po starinskom, premijum i "helt" receptu. Naročito su traženi kolačići od integralnog brašna iz manastira Rukumija sa organskim kokosovim šećerom. Pravi ih kao klasične vanilice, u obliku srca ili cvetić.

Bonus video:

espreso.co.rs/magazin.novosti.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.