Valentino predstavio novu kolekciju raskošnih HALJINA koje oslikavaju trenutnu situaciju u SVETU (VIDEO)
Kolekcija je predstavljena kroz mračnu scenografiju, koja simbolizuje prazninu, a savršeno se uklopila sa predimenzioniranim i veličanstvenim belim haljinama i fantastičnim vizuelnim efektima na njima, Foto: Printscreen

NOVA KOLEKCIJA

Valentino predstavio novu kolekciju raskošnih HALJINA koje oslikavaju trenutnu situaciju u SVETU (VIDEO)

Kako prenosi magazin Vog, glavni dizajner Pjerpaolo Pikoli je na ovaj način želeo da predstavi i oslika svoje viđenje stanja u svetu

Objavljeno:

Modna kuća “Valentino” je, kao i brojni ostali brendovi, novu “couture” kolekciju morala da predstavi u izmenjenom, digitalnom izdanju.

Kolekcija je predstavljena kroz mračnu scenografiju, koja simbolizuje prazninu, a savršeno se uklopila sa predimenzioniranim i veličanstvenim belim haljinama i fantastičnim vizuelnim efektima na njima.

Kako prenosi magazin Vog, glavni dizajner Pjerpaolo Pikoli je na ovaj način želeo da predstavi i oslika svoje viđenje stanja u svetu.

Pikoli je objasnio da su bele haljine dugačke nekoliko metara njegov odgovor na trenutnu situaciju koja je dovela i do nemogućnosti proizvodnje različitih printova i vezova na materijalima.

Bele, glamurozne kreacije koje su na ogromnim štulama poneli modeli, kako bi se u potpunosti predstavila njihova veličina i lepota su nešto potpuno novo za ovaj modni brend, koji svojim kreacijama već decenijama oduševljava svoju publiku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.