NAJKVALITETNIJI RUČNO RAĐENI NAKIT: Odaberite savršen aksesoar ili poklon za samo 490 rsd!
Mi smo izdvojili samo neke od modela, Foto: Profimedia

BUDITE JEDINSTVENE

NAJKVALITETNIJI RUČNO RAĐENI NAKIT: Odaberite savršen aksesoar ili poklon za samo 490 rsd!

Mi smo izdvojili samo neke od modela

Objavljeno:

Ručno rađeni, unikatni nakit od prave kože, finih kamenčića i/ili bisera, daje vašem izgledu posebnu notu elegantnosti. Uklopiv je u svaku priliku, sezonu i događaj. Upotpunite Vaš izgled uz pomoć ovih jedinstvenih aksesoara i dajte Vašem izgledu lični pečat.

Romantic heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi.

Dužina Romantic heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi. Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/635 7271 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 490 rsd.

foto: Promo

Med minđuše napravljene su sa puno ljubavi i stila. Elegantne za svaku priliku, maštovite i dobro uklopive uz svaki drugi nakit. Imaju jednu malu, belu bisernu kuglicu, jednu sivu kuglicu ispod i providni kamenčić med-braonkaste boje na kraju. Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/635 7271 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 490 rsd.

foto: Promo

Ukoliko tražite komplet, ogrlicu i narukvicu, predstavljamo vam Gold chance. Rađen je od prave kože, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Prikladna je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve - bez mnogo muke odmah ćete biti spremni za večernji izlazak. Naručite komplet OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/635 7271 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 2.100 rsd.

foto: Promo

Mi smo izdvojili samo neke od modela, a široku ponudu pogledajte OVDE i izaberite model za Vas ili Vama dragu osobu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.