SVAKA ŽENA ŽELI DA SE OBLAČI KAO MELANIJA: Prva dama OBOŽAVA komad garderobe koji morate imati u ormanu (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: EPA/ Jim Lo Scalzo

uvek grmi

SVAKA ŽENA ŽELI DA SE OBLAČI KAO MELANIJA: Prva dama OBOŽAVA komad garderobe koji morate imati u ormanu (FOTO)

Činjenica je da FLOTUS (prva dama Amerike) ima pomoć stilista i modni dizajneri se utrkuju da joj ponude najbolje i najlepše modele

Objavljeno:

Prva dama Amerike uvek je savršeno obučena, ali da li je ona žena bez mana ili ume da garderobom sakrije ono što ne valja i istakne prednosti?

Gotovo da nema žene na planeti koja ne bi želela da se zavuče u orman Melanije Tramp i pokupi sve što joj se dopada. Međutim, mnogi njeni delovi garderobe su pristupačnih cena, a uz pomoć Melanijinih trikova svaka žena može da izgleda kao dama.

Činjenica je da FLOTUS (prva dama Amerike) ima pomoć stilista i modni dizajneri se utrkuju da joj ponude najbolje i najlepše modele. Ipak, mnoge njene dobro čuvane tajne su pažljivi posmatrači otkrili i podelili sa ženama širom sveta.

1. Struk

Melanija je dama na pragu šeste decenije, a već posle 40. godine veoma je teško održati vitku liniju. Uzan struk je ideal svake žene, a da bi svi mislili da ga dama ima ne mora da gladuje. Melanija uvek nosi strukirane haljine. Često se može videti da nosi kaiš ili, bar, traku koja ističe njen struk. Kaiš prikriva stomačić, a traka oko struka vizuelno sužava ženi struk.

2. Štikle

Svaka žena na štiklama izgleda viša nego što jeste. Noge su na štiklama duže, a stomak je uvučen i leđa su prava. Žena na štiklama hoda potpuno drugačije, jer pravi manje korake.

foto: Profimedia

3. Sako

Melanija ne nosi usku garderobu, već haljine i pantalone prate liniju njenog tela. To je velika razlika! NJene suknje nikada nisu kratke i iznad kolena, jer suknja koja pokriva kolena vizuelno produžava noge. Često nosi i sako koji nikada nije izašao iz mode, jer je savršen odevni predmet za dame sa većim grudima. Pored grudi, sako prikriva i stomak, kao i najkritični deo tela i najmršavije dame u petoj deceniji - nadlaktice.

foto: EPA/Jim Lo Scalzo

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.