FRAPIRAĆETE SE KADA ČUJETE KOLIKO KOŠTA ŠANEL FLAŠA ZA VODU: Ovo je van svake pameti!
Flaša za vodu vreda preko 100.000 dinara, Foto: Instagram printscreen

luksuz

FRAPIRAĆETE SE KADA ČUJETE KOLIKO KOŠTA ŠANEL FLAŠA ZA VODU: Ovo je van svake pameti!

Luksuzan etui boce prekriven je ovčjom kožom, kultnim zlatnim lancem i Šanelovim logotipom na poklopcu

Objavljeno:

Za sve ljubitelje visoke mode, Šanel je od nedavno izbacio zlatnu flašu za vodu u vrednosti 4410 funti, odnosno za oko 140.000 dinara koja je već rasprodana širom sveta, piše Independent.

U nastojanju da smanje potrošnju plastike za jednokratnu upotrebu, mnogi ekološko-svesni potrošači odlučuju uložiti u skuplje verzije svakodnevnih predmeta poput boce za vodu. Ali platiti više ovoluku sumu za bocu bilo bi previše čak i za najveće ekološke pobornike.

Ali boca se online počela prodavati u novembru,a od nedavno je stigla i u Veliku Britaniju te je skoro rasprodana.

Luksuzan etui boce prekriven je ovčjom kožom, kultnim zlatnim lancem i Šanelovim logotipom na poklopcu. Bocu možete nositi i preko ramena jer ima dugačak lanac.

Radnja u ulici Bond Street u Londonu navodno je prodala sve boce iz skladišta, dok je obližnja radnja u Čelsiju potvrdila kako im je ostala još jedna boca.

Prošle nedelje na dodjeli Grammy nagrada, američka kantautorka Mego Rodžers viđena je s Šanel bocom na crvenom tepihu.

Šanel je prvi put prodao sličnu takvu bocu 1994. godine koju su dizajnirali Klaudija Šifer i Karla Bruni. Trenutno se samo etui te boce, bez zlatne boce unutra, može pronaći na internet stranicama luksuzne preprodaje za 8.500 funti.

Ova boca nije najskuplja boca u istoriji koja se prodavala. Tu 'titulu' nosi Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani, koja se prodaje po 60.000 dolara, a boca od 750 mililitara obložena je 24-karatnim zlatom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.