TRI KOMBINACIJE ZA MODERNE MUŠKARCE, JEDNA ĆE VAM POMOĆI DA ZABLISTATE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI
Foto: Printscreen/ Instagram/ kristinabekvalac

MODNE PREPORUKE KRISTINE BEKVALAC

TRI KOMBINACIJE ZA MODERNE MUŠKARCE, JEDNA ĆE VAM POMOĆI DA ZABLISTATE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Evo predloga za tri različite prilike, a svaku kombinaciju „začinila“ je jednim posebnim komadom koji će pripadnicima „jačeg pola“ pomoći da budu primećeni, ali i da im bude udobno

Objavljeno: 09:50h

Praznična euforija zahvatila je sve, pa i popularnu dizajnerku i stilistkinju Kristinu Bekvalac. Ovih dana njenu pažnju okupira posao, osmišljavanje idealnih kombinacija za novogodišnju noć, ali i vreme sa porodicom. Kristina priznaje da ni sama ne zna kako sve postiže. Ipak, uživala je u osmišljavanju praktičnih stajlinga za muškarce koji često ne vole da se bave odabirom garderobe. Evo predloga za tri različite prilike, a svaku kombinaciju „začinila“ je jednim posebnim komadom koji će pripadnicima „jačeg pola“ pomoći da budu primećeni, ali i da im bude udobno.

POSAO

foto: Pinterest

Moda za poslovne muškarce se dosta menjala u poslednje vreme. Više ne morate da nosite odela, kravate i ozbiljne cipele. U 21. veku slobodno možete da se poigrate sa stilom. Klasične crne pantalone u kombinaciji sa sivom rolkom učiniće da zadržite dozu ozbiljnosti, a kada na to dodate super kul patike napravićete savršen balans između poslovnog i kežual stila. Pored toga, osećaćete se komotno tokom dana, koji često ume da traje i mnogo duže od osam radnih sati. Pošto je decembar, ne smemo zaboraviti na jaknu. Ovog puta izbor pada na kaput, jer on ipak pojačava utisak poslovnog stila, ali i svojom jednostavnošću dozvoljava da se istaknu ostali komadi koje nosite.

PIĆE SA PRIJATELJIMA

foto: Pinterest

Kafa subotom ujutru odavno više nije običan izlazak, već prilika da se istaknete svojim stilom. Za ovu priliku bih se odlučila za malo komotnije pantalone. Preskočite trenerke. Znam da volite da vam bude udobno, ali trenerke sačuvajte za teretanu ili šetnju u prirodi. Ipak, ne treba odustati od udobnosti, zato su ove crne pantalone sa džepovima idealan kompromis. Malo šira bela majica na kratke rukave da viri ispod plavog dukasa koji će čitavoj kombinaciji dati svežinu. Uz to su obavezne dobre patike. Nisam neko ko slepo prati trendove, ali nova Reebok silueta - Zig Kinetica apsolutni je hit u svetu, kao i kod nas. Moderan dizajn, neverovatna udobnost i kombinacija boja definitivno će vašem outfitu dati posebnu dimenziju, a potpuno neočekivan cik cak đon me je posebno oduševo. Svemu tome dodajte komotnu jaknu - parke su odlične za kežual kombinacije. Zatim, dugačak šal, dobre naočare za sunce i spremni ste.

DOČEK NOVE GODINE NA OTVORENOM

foto: Pinterest

Šta obući za doček? Pitanje na koje ovih dana najčešće odgovaram. Ukoliko ste se odlučili da 2020. godinu dočekate na nekom od gradskih trgova onda verujem da imate nedoumicu kako da se utoplite, ali i da izgledate lepo. Sigurna sam da svako od vas u ormaru ima kvalitetne jednobojne pantalone modernog kroja. Uz njih je obavezan topao štikani džemper koji je ove sezone hit, bilo da je jednobojan ili sa prazničnim motivima. Na sve to dolazi kaput, malo duži, ravnog kroja i nešto širih rukava. Odaberite onaj sive boje jer se idealno uklapa u različite outfite. I na kraju obuća. Uvek možete da obučete neke obične cipele, ali ako hoćete da vas primete, a da vam bude udobno dok pešačite ili igrate celu noć, moj izbor je i ovog puta Zig Kinetica. Ne zaboravite na detalje koji su tu da začine svaku kombinaciju. Kape i veliki, topli šalovi su i ove sezone must have.

Moram da priznam da je stil muškaraca na Balkanu dosta napredovao. Kada su u pitanju boje i teksture, igrajte se. Više nema strogih pravila. Važno je kako ćete se vi osećati u određenoj garderobi i kako ćete je izneti. Uvek razmišljajte da imate jedan jak komad koji će vam svaku kombinaciju učiniti posebnom. Za mene je to ove sezone definitivno Zig Kinetica, poslednja inovacija Reeboka. Bilo da ih ponesete u novogodišnjoj noći, na posao ili na piće sa društvom, nećete pogrešiti.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.