OVA MANEKENKA DONJEG VEŠA RUŠI SVE PREDRASUDE O LEPOTI: Ona je dokaz da nisu samo MRŠAVICE dobri modeli (FOTO)
Ali Tejt Katler, Foto: Instagram printscreen

prelepa žena

OVA MANEKENKA DONJEG VEŠA RUŠI SVE PREDRASUDE O LEPOTI: Ona je dokaz da nisu samo MRŠAVICE dobri modeli (FOTO)

Reč je 178 santimetara visokoj Ali Tejt Katler - zanosnoj brineti sa bujnim grudima i zadnjicom, ali i telom koje šalje realnu sliku o ženskoj lepoti

Objavljeno:

Nakon brojnih kritika o tome kako zapošljavaju samo premršave manekenke i utiču napogrešan ideal lepote u savremenom društvu, brend "Viktorija Sikret" rešio je da konačno napravi zaokret i da da šansu modelu sa oblinama.

Naime, ova modna kuća angažovala je za potrebe jednog projekta prvi put u istoriji postojanja manekenku koja nosi konfekcijski broj 44.

Reč je 178 santimetara visokoj Ali Tejt Katler - zanosnoj brineti sa bujnim grudima i zadnjicom, ali i telom koje šalje realnu sliku o ženskoj lepoti.

Soon to be me this weekend

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler) on

Ovu damu na Instagramu prati više od 130 hiljada ljudi, a ona se tamo i sama pohvalila ovim dostignućem, istakavši kako se stvari konačno menjaju, polako, ali sigurno.

- Bez obzira na to što sam prilično zagrejana zbog saradnje s brendom koji sam idealizovala u tinejdžerskim danima, smatram da je to odličan korak u pravom smeru - napisala je, aludirajući na činjenicu kako raznolikost u obliku i građi tela do sada nije bio slučaj na revijama i u reklamama ove kompanije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.