BUDITE OLIČENJE STILA I ELEGANCIJE: Ovo je odeća i obuća koju muškarac treba da ima u svom ormanu
Ilustracija, Foto: Profimedia

sjajni predlozi

BUDITE OLIČENJE STILA I ELEGANCIJE: Ovo je odeća i obuća koju muškarac treba da ima u svom ormanu

Dobre pantalone, atraktivna košulja i udobna obuća su dobitna kombinacija za besprekoran izgled

Objavljeno:

Moda se stalno menja, traje od sezone do sezone, dok se neki trendovi zadrže i po nekoliko godina.

Stil je zapravo ono što nikada ne prolazi, a ukoliko želite da budete oličenje istog, pogledajte šta svaki muškarac treba da ima u svom garderoberu. Dobre pantalone, atraktivna košulja i udobna obuća su dobitna kombinacija za besprekoran izgled.

Ono što svaki garderober stilizovanog muškarca treba da sadrži jesu klasične pamučne pantalone, kao što je model Frappoli u bež boji. Ovaj odevni predmet se odlično uklapa u sve stilove – od elgantnijih prilika, pa do kežual varijanti. OVDE možete poručiti svoj komad, po ceni od 3.800 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Model Mext pantalona su omiljene mnogima. Klasičnog su kroja, ali zanimljivog dezena. Sa ovim modelom nećete pogrešiti kada su u pitanju dnevne, ili večernje kombinacije za izlazak. Udobne su, pamučne te su odličan izbor za vrele dane. OVDE ih možete poručiti po ceni od 2.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Najbolji izbor kada je leto u pitanju jesu lanene pantalone! Osim što su veoma lagane i udobne, one su i modernog dizajna, koji nikada ne izlazi iz mode. Sive karo lanene pantalone morate imati ukoliko želite perfektan stajling. Ove zanimljive pantalone možete OVDE poručiti, po ceni od 2.990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko više volite bež boju, koja će obeležiti ovu sezonu, onda je ovaj model lanenih pantalona idealan za vas. Kompletan dizajn patalona odlično pristaje muškarcima svih generacija, OVDE ih možete poručiti, po ceni od 2.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Ove sezone popularne su košulje sa printom! U njima ćete sigurno biti zapaženi, a uz jednobojne pantalone, ili bermude su odličan izbor. Bela košulja CODE sa motivima cveća i ptica može biti vaša za 1.900 rsd, poručite je OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Košulja CODE green je za odvažne muškarce, koji vole da ponesu neke smelije komade garderobe. Print je pravi letnji, zelena boja naglasiće vaš ten. Košulju možete OVDE poručiti, za 1. 990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ako vam se više dopadaju cipele od kože visokog sjaja, onda se odlučite za model U.L.U.S. black shine. Elegantne su, presijavaju se, odlično se slažu uz odelo i sve elegantnije kombinacije. Dostupne su u crnoj i teget boji. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 7.800 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj poznatog Oxford modela, i to u kombinaciji tri boje smeđoj, bež i bordo, onda su ove cipele pravi odabir za vas. Ručno su izrađene, efektne su i originalne. Nikada ne izlaze iz mode, pa ne morate da se brinete oko toga da li ćete još nekada u životu da ih obučete. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 11.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Još sjajne obuće i garderobe, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.