SKANDAL NA SVADBI: Mlada poludela kada je videla šta je gošća obukla! Da li je ovo primereno za venčanje? (FOTO)
Mlada je bila besna (ilustracija), Foto: Profimedia

prekršila pravila

SKANDAL NA SVADBI: Mlada poludela kada je videla šta je gošća obukla! Da li je ovo primereno za venčanje? (FOTO)

Fotka koja je objavljena na Fejsbuk stranici That's It I'm Wedding Shaming postala je viralna

Objavljeno:

Postoje brojna modna pravila za gošće na venčanju oko kojih se lome koplja.

Recimo, ne smatraju svi da je neprimereno nositi crno ili pokazati previše gole kože, no oko jednog pravila se većina slaže.

Kao što pretpostavljate, tiče se belih haljina koje bi gošće na venčanju trebalo da izbegavaju u širokom luku jer bi mladea jedina trebalo da zasija u belom.

Ipak, neke žene zanemaruju i to pravilo, zbog čega na društvenim mrežama postoje stranice na kojima se posramljuju takve gošće, a jedna takva situacija sada je posebno razbesnela internet.

Naime fotka koja je objavljena na Fejsbuk stranici That's It I'm Wedding Shaming postala je viralna jer se jedna gošća na venčanju prijateljice pojavila u haljini koja izgleda kao venčanica, prenosi The Sun Online.

1 / 2 Foto: Facebook printscreen

- Koja je mlada? - zapitali su se mnogi ispod fotke na kojoj gošća pozira s mladencima u beloj haljini sirena kroja, a usledila je lavina kritika na račun njenog neprimerenog odabira.

Neki su čak komentisali da izgleda i bolje od mlade, što su takođe osudili i nijedan od preko 150 komentara koji su joj uputili ispod objave na spomenutoj Fejsbuk stranici nije pozitivan.

Komentari nisu bili puno drugačiji ni ispod fotografije na kojoj pozira pred crkvom okrenuta leđima i također izgleda kao mlada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.