MELANIJA TRAMP CELOM SVETU POKAZALA ZAŠTO JE KRALJICA STILA: Svi gledaju u JEDAN DETALJ na njoj! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

POKIDALA

MELANIJA TRAMP CELOM SVETU POKAZALA ZAŠTO JE KRALJICA STILA: Svi gledaju u JEDAN DETALJ na njoj! (FOTO)

Prethodno je ova 49-godišnjakinja pokupila kritike za modni izbor pri sletanju u London

Objavljeno:

Melanija i Donald Tramp juče su posetili Bakingemsku palatu, a za susret sa kraljicom Elizabetom prva dama Amerike izabrala je predivnu odevnu kombinaciju.

Lepa Slovenka blistala je u beloj haljini sa dugmićima koja prati liniju tela, a teget kaiš oko struka i šešir u istoj kombinaciji boja doprineli su celokupnom utisku mornarskog looka-a.

Inače, ovu jednostavnu, ali moćnu toaletu potpisuje dizajnerski dvojac Dolče i Gabana, a rađena je po specijalnoj narudžbini ove 49-godišnje dame.

foto: Profimedia

Naravno, šešir je obavezan detalj pri zvaničnim susretima sa članovima britanske kraljevske porodice, a Melaniji je ovaj fantastično pristajao. Sve je zaokružila vrtoglavo visokim potpeticama u teget boji, a ovo je svakako jedno od upečatljivijih izdanja koje je iznela u poslednje vreme.

I Kamila Parker, supruga princa Čarlsa, opredelila se za belu haljinu i efektni fascinator u istoj boji, no svakako je Melanija ta koja je zasenila sve prisutne.

Podsetimo, prethodno je ova 49-godišnjakinja pokupila kritike za modni izbor pri sletanju u London, kada se pojavila u teget kompletu i svilenoj košulji neodoljivo podsetivši na stjuardesu.

No, vrlo brzo Melanija je pokazala da su modni kiksevi u njenom slučaju retkost zablistavši u ovom savršenom, damskom autfitu!

Bonus video

JELENA KARLEUŠA IZBACILA UBITAČAN DEKOLTE ZA POLUFINALE ZG: Ogromne grudi umalo izletele napolje, a svi su primetili samo JEDNU stvar

(Espreso.co.rs/ zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.