TRIK U ŠMINKANJU MEGAN MARKL KOJI NIKO NIJE PRIMETIO: Jednostavan je, a učiniće da uvek izgledate SVEŽE!
Megan Markl, Foto: AP

TAJNE VOJVOTKINJE

TRIK U ŠMINKANJU MEGAN MARKL KOJI NIKO NIJE PRIMETIO: Jednostavan je, a učiniće da uvek izgledate SVEŽE!

Dame s kraljevskog dvora preferiraju gotovo neprimetne promene prilikom isprobavanja novih trendova, a kada je reč o šminkanju, decentnost je uvek na prvom mestu

Objavljeno:

Članovi kraljevske porodice izbegavaju dramatične transformacije, kao i intenzivan mejk-ap.

Ipak, to ne znači da ne prate modne i bjuti trendove i da ih rado ne isprobavaju.

Dame s kraljevskog dvora preferiraju gotovo neprimetne promene prilikom isprobavanja novih trendova, a kada je reč o šminkanju, decentnost je uvek na prvom mestu. Zato je Megan Markl, baš kao i Kejt Midlton, verna istom načinu šminkanja.

Mnogima je to promaknulo, ali gledajući njene fotografije jasno je kako vojvotkinja od Saseksa obožava crnu olovku za oči. Štaviše, ona je nanosi i na donji i na gornji kapak, a upravo je to pomalo zaboravljen trik koji su mnoge od nas posjednji put praktikovale u srednjoškolskim danima.

Megan Markl
Megan Markl foto: EPA/ROBERT PERRY

Možda je sad idealno vreme da svoju olovku za oči ponovno stavite u opticaj jer obrubljivanje oka njome osigurava dubinu, a trepavice čini vizuelno punijima i dužima.

Ipak, pripazite jer predebela crta na donjem kapku može smanjiti vaše oči i učiniti ih pospanima, a to sasvim sigurno nije efekat koji želite da postignete.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.