ONA JE SIMBOL PRIRODNE LEPOTE: Fotografije na kojima ima samo 25 godina to NAJBOLJE dokazuju (FOTO)
Monika Beluči, Foto: ap

NEPROLAZNA LEPOTA

ONA JE SIMBOL PRIRODNE LEPOTE: Fotografije na kojima ima samo 25 godina to NAJBOLJE dokazuju (FOTO)

Ova slika je posebno draga samoj glumici, jer je nastala upravo za Elle te godine kada se probila na sceni, a slikao ju je čuveni Fabricio Feri, koji stoji iza nekih od najpoznatijih fotki ove glumice

Objavljeno:

Monika Beluči (54) odavno važi za jednu od najlepših žena sveta, ali i za najbolji dokaz da ništa na ovom svetu ne može da prevaziđe prirodnu lepotu.

Italijanska glumica je bukvalno odrasla pred budnim okom javnosti, budući da je manekenstvom počela da se bavi sa 13 godina. Međutim, tek kada se presila u Milano 1988. godine počela je da stiče slavu, a u njenoj karijeri je jedna od najznačajnijih godina bila 1989, kada se pojavila na naslovnoj strani magazina Elle i kada je počela njena saradnja sa brendm Dolce & Gabbana - koja i dalje traje. Mlada manekenka u usponu je ubrzo postala čuveno ime u modnom svetu, a njene fotke iz tih dana jasno pokazuju i zašto.

Fotografija mlade Monike Beluči u crvenoj bluzi sa dobukim dekolteom postala je jedna od njenih najlegendarnijih slika, a nastala je upravo te 1989, kada je glumica imala svega 25 godina. Iako je od tada prošlo skoro 30 godina, Italijanka i dalje pleni istim šarmom i potpuno prirodnom, neusiljenom lepotom i seksepilom kao i tih dana.

Ova slika je posebno draga samoj glumici, jer je nastala upravo za Elle te godine kada se probila na sceni, a slikao ju je čuveni Fabricio Feri, koji stoji iza nekih od najpoznatijih fotki ove glumice.

Od dana kada je Monika nesigurnim korakom tek osvajala Milano do danas jeste prošlo mnogo vremena, ali ga je glumica pametno iskoristila - izgradila je svoje ime ne samo kao lepotica, već i kao sjajana glumica, ali i kao žena koja ne trpi bulšit i koja je u vreme kada se od žena očekivalo da budu poput štapića (setimo se Kejt Mos ere) uspela da se izbori za svoje mesto pod zvezama sa sve raskošnim oblinama. Zato danas ponosno ističe da joj je najvažnija stvar na svetu da bude srećna i da se dobro oseća u svojoj koži, a ne šta će neko da misli o njoj.

BONUS VIDEO: GLUPAN GODINE! Krenuo u pljačku, pravio grešku za greškom, a na kraju TOTALNO ZABRLJAO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.