KOZMETIČARKA JE OBJAVILA PREPISKU SA MUŠTERIJOM: Uradi mi VEŠTAČKE TREPAVICE, nemam NOVAC, ali imam DRUGE STVARI
Kol Livija, kozmetičarka iz Velike Britanije, Foto: Printscreen/facebook

ZAPANJILA SE

KOZMETIČARKA JE OBJAVILA PREPISKU SA MUŠTERIJOM: Uradi mi VEŠTAČKE TREPAVICE, nemam NOVAC, ali imam DRUGE STVARI

Kozmetičarka je na Fejsbuku javno objavila šta joj je mušterija nudila kako bi joj sredila obrve i ljudi ne mogu da veruju šta čitaju!

Objavljeno:

Kol Livija, kozmetičarka iz Velike Britanije, objavila je na Fejsbuku desetak poruka koje je dobila od potencijalne mušterije koja nije imala novac za tretman, a silno je želela tretman svilene trepavice. U Kolinom salonu ova usluga košta 35 funti, a žena je nudila sve i svašta, samo da ne mora da istrese novac.

Ovako je tekla razmena poruka:

- Kol, ljubavi, možeš li da mi učiniš veliku uslugu?

- Reci.

- Bez novca sam a očajnički mi treba sređivanje trepavica. Hajde da ti platim u falsifikovanom novcu, daću ti 70 funti, znači plaćam duplo.

- Ne, izvini, primiću te kad budeš imala novca.

- Molim te dušo.

- Ne mogu, izvini.

- 'Ajde je*ote, očajna sam. Doneću ti pitu za večeru. Imam i lepe patike za tvoju ćerku, super će joj stajati, nikad nisu obuvene, juče sam ih kupila. A mogu da ti dam i račun uz njih, pa ih vrati i uzmi novac.

Kol Livija, kozmetičarka iz Velike Britanije
Kol Livija, kozmetičarka iz Velike Britanije foto: Printscreen/facebook

Kol je na to prestala da odgovara, pa se prepiska završila ovako:

- Odvratno, nećeš čak ni da se potrudiš da odgovoriš, a ionako ti ni ne treba novac, a čak sam ti ponudila i obuću mog deteta.

Kol je revoltirano rešila da objavi prepisku koja je u trenutku postala viralna.

- Bila sam u potpunom šoku zbog te prepiske. A najgore od svega je što je ona potpuno ozbiljna. Naravno, nikad ne bih pristala na falsifikovan novac, a kad sam objavila poruku, javile su mi se mnoge kozmetičarke da mi kažu da je i sa njima pokušala slične stvari. Naravno, nije prvi put da mi se ovakve stvari dešavaju - kad dođe trenutak da žene plate, smišljaju milion laži da ne bi dale novac. Evo, baš pre neki dan je jedna devojka tek nakon tretmana "shvatila" da je zaboravila novac. Njen dečko je ponudio da nam da svoj Roleks koji je, naravno kineski, pa su onda otišli po novac. Naravno, nikad se nisu vratili - priča ova kozmetičarka.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.