ZABORAVITE NA MASKARU ZAUVEK? Posle ovih TRIKOVA TREPAVICE će vam rasti KAO LUDE! (FOTO)
Posle ovih TRIKOVA TREPAVICE će vam rasti KAO LUDE, Foto: Pixabay.com

NE PRETERUJTE

ZABORAVITE NA MASKARU ZAUVEK? Posle ovih TRIKOVA TREPAVICE će vam rasti KAO LUDE! (FOTO)

Ukoliko imate problem opadanja trepavica ili ako su retke i nedovoljno duge, ima načina da prirodno ubrzate njihov rast i popravite volumen...

Objavljeno:

Ne postoji ništa privlačnije i lepše u ženskom pogledu od dugih, gustih trepavica koje tom pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Ako priroda i nije bila darežljiva po pitanju vaših trepavica, tu su maskara i veštačke trepavice koje će vaš pogled zasigurno učiniti romantičnijim. Prirodno duge i guste trepavice nezamenljive. Štaviše, postoje i odredjeni kozmetički proizvodi koji će ubrzati rast trepavica. Ukoliko imate problem opadanja trepavica ili ako su retke i nedovoljno duge po vašem mišljenju, ima načina da prirodno ubrzate njihov rast i popravite volumen.

Pre spavanja uklonite maskaru sa trepavica
Pre spavanja uklonite maskaru sa trepavica foto: Pixabay.com

Sa sledećih nekoliko saveta, brzo i lako ćete ih “naterati” da rastu. Dakle: -Da biste imali duže i gušće trepavice, za početak bi trebalo da vodite brigu o njima. Obavezno, ali obavezno i prvo pravilo je da pre spavanja uklonite maskaru sa trepavica. Takodje, nanosite hranljiva sredstva koja će ubrzati rast vaših trepavica i učiniti ih gušćim. -Jedan od najefikasnijih trikova za ubrzanje rasta i poboljšanje kvaliteta trepavica je da nanesete maslinovo ulje ili vazelin na njih i ostavite tako preko noći. Isperite tek ujutro.

-Vitamin E je poznat po svojim svojstvima za brži rast trepavica. Stručnjaci i te kako preporučuju nanošenje ulje vitamina E na trepavice i to dva puta dnevno pomoću pamučnih tufera. Savetuje se da se malo nanese uutru, prije šminkanja i još jednom uveče posle uklanjanja šminke. -Dobro poznata stvar je da je ricinusovo ulje odlična stvar za ubrzanje rasta kose. Prema tome, odličan posao završava i kad su trepavice u pitanju. 1 supenu kašiku ricinusovog ulja i 1 supenu kašiku ekstrakta vanilije dobro umešajte zajedno.

Dobro poznata stvar je da je ricinusovo ulje
Dobro poznata stvar je da je ricinusovo ulje foto: Pixabay.com

Nanesite ih na trepavice čistom četkicom od maskare (možete koristiti četkicu od stare maskare, koju ste prethodno dobro oprali). Najbolje je da probate sve ove prirodne preparate, da biste videli koji je najbolji za vas i vaše trepavice. Samo budite strpljivi, jer rezultati ne mogu doći preko noći. Mogu proći i nedjelje pre nego što primetite razliku, ali je budite sigurni da će te na kraju dobiti duge i guste trepavice na kojima će vam mnogi zavideti.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/zenasamja.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.