DA LI JE VIKTORIJA BEKAM NA OVOJ FOTKI U TOPLESU ILI IMA MAJICU? Ceo internet ZBUNJEN!
Foto: AP/Thibault Camus

DILEMA

DA LI JE VIKTORIJA BEKAM NA OVOJ FOTKI U TOPLESU ILI IMA MAJICU? Ceo internet ZBUNJEN!

"Ovo je stvarno čudno"

Objavljeno:

Bruklin Bekam (19) pokazao je koliko voli svoju mamu, modnu dizajnerku Viktoriju Bekam (44) u avgustu prošle godine kada je pored srca istetovirao natpis "mamin dečko." Ubrzo su ga ismejali na društvenoj mreži, pa je sklonio objavu, a sada se pohvalio fotografijom majke koja ispija kafu i navodno nosi majicu bez rukava, dok joj je na grudima peškur.

Fotograf u usponu, koji se školuje u Americi, pored fotografije je pohvalio mamu zbog "još jedne neverovatne modne revije". Dok su neki hvalili sina dizajnerke i bivšeg fudbalera Dejvida Bekama (43) govoreći da je fotografija sjajna i slatka, drugi su ga napali da je neprimerena jer su bili uvereni da nema majicu i da grudi je prekrila samo peškirom.

- Ovo je stvarno čudno. Definitivno je u toplesu, a ova crta joj je otisak od haljine koju je nosila ranije - komentirali su fanovi. Ostali su tvrdili da Viktorija očito nosi majicu bez rukava u boji kože i da je fotografija sasvim u redu.

- Nosi majicu. Možete to da vidite. Zašto ste poludeli? Očigledno je rub na njenom ramenu. Proverite njene fotografije od istog dana dana i videćete da je sve vreme nosila istu majicu ispod sakoa - istaklisu obožavatelji. Nekima je bilo nejasno i zašto ako je obučena, Viktorija drži peškir na grudima.

- Verovatno je malo nespretna i nije htela da prospe kafu po sebi - zaključili su.

BONUS VIDEO: HAMILTON, FETEL, FANĐO..SVI STE VI TRUBA ZA OVU LIBANKU! Vozi brže, luđe i sigrunije od svih vas. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.