INSTAGRAM I FEJSBUK PREPLAVLJENI slikama žena sa velikim NOSEM: Da li znate zašto?
Instagram i Fejsbuk preplavljeni fotografijama žena sa velikim nosem, Foto: Printscreen/Instagram/elocaram

ZAVOLITE SVOJE MANE

INSTAGRAM I FEJSBUK PREPLAVLJENI slikama žena sa velikim NOSEM: Da li znate zašto?

Kampanju je pokrenula novinarka Radika Sangani

Objavljeno:

Uz nametnute standarde lepote, postalo je normalno da je skoro svaka žena nezadovoljna svojim izgledom.

Srećom, zahvaljujući društvenim mrežama ti se standardi u poslednje vreme polako ruše, a u prilog tome ide i kampanja koja je upravo preplavila Instagram, Tviter i Fejsbuk. Reč je o kampanji koja podstiče žene da zavole svoje "velike" noseve tako što će objavljivati selfije iz profila pod heštegom #SideProfileSelfie

Kampanju je pokrenula novinarka Radika Sangani koja je, takođe, većinu svog života bila nezadovoljna izgledom svog nosa.

"Ceo život sam mryela svoj nos jer se nije uklapao u nametnute holivudske standarde lepote, ali pre par godina napokon sam odbacila tu ideju i sada volim svoj nos ovakav kakav je i cilj mi je da inspirišem i druge žene u sličnoj situaciji da nauče da vole sebe onakve kakve jesu," ispričala je novinarka koja je pokrenula kampanju za časopis "Glamour".

Cilj kampanje je rušenje tabua, a kampanja je probudila interes velikog broja žena širom sveta koje su počele masovno da objavljuju fotke svojih "velikih" noseva na društvenim mrežama, uz pozitivne reakcije i komentare.

BONUS VIDEO: Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.