PUNIJE I LEPŠE USNE BEZ ODLASKA KOD HIRURGA: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA, a verovatno ih imate u KUHINJI! (VIDEO)
Punije usne bez odlaska kod hirurga, Foto: Pixabay

WOW

PUNIJE I LEPŠE USNE BEZ ODLASKA KOD HIRURGA: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA, a verovatno ih imate u KUHINJI! (VIDEO)

Pune, sočne, prirodne usne, koje su u skladu sa ostalim delovima lica, uvek će izgleti lepo i privlačiti pažnju

Objavljeno:

Trend napumpanih, prenaglašenih usana, polako odlazi u zaborav. Mnoge žene koje su povećale usne silikonom, sada se odlučuju na bolnu proceduru vađenja istog. Prepumpane "patkaste" usne, retko kome su privlačne, a prirodan izgled sve više dobija na ceni, jer ga je nažalost, sve manje.

Pune, sočne, prirodne usne, koje su u skladu sa ostalim delovima lica, uvek će izgleti lepo i privlačiti pažnju. Kako majka priroda nije svima podarila takav oblik usana, postoje prirodni trikovi, pomoću kojih najlakše možete da postignete efekat punih usana, bez bolnih i skupih intervencija.

Predstavljamo vam recept za povećanje usana, a sve što vam treba su sledeći sastojci, od kojih verovatno mnoge već imate:

  • maslinovo ulje ili vazelin
  • cimet

Kako do punijih usana

Pripremite vaše usne tako što ćete ih istrljati četkicom za zube, a nakon toga ih osušiti maramicom. U malu činiju dodajte kašiku maslinovog ulja, pola kašike cimeta i promešajte. Nakon toga uzmite štapić za uši i nanesite pripremljenu masu na usne, u dva do tri sloja. Ostavite da deluje dva minuta, a nakon toga sipajte još malo cimeta u odvojenu šoljicu i nanesite ga na usne. Nakon dva minuta, uklonite smesu sa usana.

BONUS VIDEO: Aleksandar je za 365 dana pročitao 300 knjiga

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.