KRALJICA MODE OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Kad se prezivaš Versaće i kuća mora da bude EKSPLOZIJA STILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

domaćica donatela

KRALJICA MODE OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Kad se prezivaš Versaće i kuća mora da bude EKSPLOZIJA STILA! (VIDEO)

Jedinstvena prilika!

Objavljeno:

„Vog“ (Vogue) je u najnovijem izdanju svoje popularne rubrike “73 Questions” ugostio slavnu modnu kreatorku. U videu je otkrila mnogo toga, i razbila neke zablude o sebi.

Nakon brojnih zahteva obožavatelja, uredništvo „Voga“ konačno je odlučilo da pokuca na vrata Donateli Versaće (Donatella Versace) i postavi joj 73 pitanja. Video intervju je rađen u raskošnom stanu njenog pokojnog brata u Milanu, a mnogi su već komentisali kako je Donatela mnogo simpatičnija nego što se na prvi pogled čini. Štaviše, kad je upitana da kaže koja je najveća zabluda o njoj, odgovorila je da ljudi misle da je hladna i distancirana, dok je zapravo pristupačna i jednostavna osoba.

Kao najbolji film svih vremena izdvojila je “Shape of Water” (koji će moći da se pogleda na ovogodišnjem FEST-u), a kao trend čiji povratak nikako ne priželjkuje navela je minimalizam.

Tokom nekoliko navrata u intervjuu je istakla kako misli da je razvoj tehnologije nešto čemu moramo da težimo, kao i da je feministkinja koju će zauvek inspirisati snažne žene.

Poslovni i privatni savet kog se slepo drži, a koji joj je dao njen brat, glasi da je najbitnije uvek ostati veran sebi. Šta je još sve otkrila, pogledajte u videu.

Bonus video:

KAD DIZAJNIRA SLAVNI KELVIN KLAJN: Jedinstveni dom na obali Majami Biča

(Espreso.co.rs/Bizlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.