Sviđa vam se BALAJAŽ? Novi način bojenja kose još je BOLJI, a najbolje pristaje ženama PLAVE i SVETLOSMEĐE kose! (FOTO)
Obrnuti balajaž najbolje pristaje ženama s plavom i svetlosmeđom kosom, Foto: Profimedia

NOVI TREND BOJENJA KOSE

Sviđa vam se BALAJAŽ? Novi način bojenja kose još je BOLJI, a najbolje pristaje ženama PLAVE i SVETLOSMEĐE kose! (FOTO)

Trend koji će biti popularan u 2018. godini

Objavljeno:

Balajaž je jedna od najtraženijih tehnika bojanja kose u frizerskim salonima zato što daje prirodne rezultate, a boju kose, koja je na korienu tamnija, a na vrhovima svetlija, nije potrebno često osvežavati. No, za 2018. godinu pojavio se trend kojem se predviđa isto tako velika popularnost – obrnuti balajaž.

Novi trend bojanja kose, obrnuti balajaž, najbolje pristaje ženama s plavom i svetlosmeđom kosom. Kao što i sam naziv govori, reč je o tehnici bojanja suprotnoj od popularnog balajaža.

Kod obrnutog balajaž tamnije boje, poput smeđe i sive, stavljaju se na vrhove kose. Rezultat je boja lepoga sjaja koja izgleda poput miksa balajaža i ombrea.

A post shared by Vintage sky (@vintageskysalon) on

Glavna razlika između balajaža i obrnutog balajaža je u načinu na koji se boja kose posle održava. Kod balajaža rezultati su vrlo suptilni, zbog čega ova tehnika ne traži puno održavanja i brige kao ni česte odlaske kod frizera na novo bojenje.

Obrnuti balajaž koristi kontrastne boje, zbog čega je frizuru potrebno pažljivo održavati, odnosno redovno odlaziti kod frizera na bojanje korena i paziti da je kosa dobro nahranjena kako bi se sprečilo pucanje vrhova.

BONUS VIDEO: Espreso u poseti brdu Hisar u Prokuplju

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.