8 koraka do savršene šminke, ako nosite naočare! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

za lepše cvikere

8 koraka do savršene šminke, ako nosite naočare! (FOTO) (GIF)

Geek chic je jako popularan, pa se naočare kao modni dodatak svuda mogu videti, a sve češće im i poznate svetske lepotice daju prednost

Objavljeno:

10 ženskih osobina na koje se muškarci lepe kao muve (FOTO) (GIF)

Žene koje nose dioptrijske naočare su poslednjih nekoliko sezona napokon mogle odahnuti, a ‚‚geek chic" je još uvek jako popularan. Naočare su se kao modni dodatak mogle videti na revijama svih velikih modnih kuća, a sve češće im i poznate svetske lepotice daju prednost, iako se s dioptrijskim naočarama na licu moraju pridržavati nekih pravila šminkanja.

Ukoliko i vi nosite kaočare, ovi načini nanošenja šmminke će vam koristiti, a i brže ćete se šminkati. Takođe je važno i da negujete kožu lica i da pre pudera uvek nanesete kremu.

foto: giphy

1. Zaboravite tamne senke

Smokey eyes ispod naočara nije najbolja opcija. Oči će izgledati pretamno. Birajte svetlije nijanse, a ako ipak želite nešto dramatičniji look, na pregibe kapaka nanesite malo tamnije senke.

foto: profimedia

2. Okvir naočara i ajlajner ne smeju biti u istoj boji

Nanesite eyeliner koji je sličan boji okvira naočara. S crnim okvirima kombinujte smeđu ili tamnoplavu olovku za oči, a sa smeđim okvirima nosite bronzanu.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.