Savršeni cat eye će ga naterati da odlepi za vama, a treba vam samo jedna ukosnica (VIDEO)
Foto: pixabay.com

vau, kakva mačka!

Savršeni cat eye će ga naterati da odlepi za vama, a treba vam samo jedna ukosnica (VIDEO)

Za mačkasti izgled znate šta vam je potrebno, ali ne znate kako to da izvedete perfektno... Na ovaj način je i najbrže i najlakše

Objavljeno:

15 najlepših kafa na svetu! Nećete imati srca da ih popijete! (FOTO)

Mnoge dame su već puno puta izgubile nerve pokušavajući da povuku savršenu liniju ajlajnerom. Osim što je teže nego što izgleda, još je gore kada uspete da napravite "cat eye" na jednom oku, dok na drugom to izgleda kao nemoguća misija.

Ali, uz ovaj jednostavni trik to vam se više neće događati, a našminkaćete se i brže nego ikad. Sve što vam treba je jedna obična ukosnica, a svaka žena ih ima "skrivene" po čitavoj kući, u svim torbicama, na policama, pa i u džepovima.

foto: pixabay.com

A kako napraviti "cat eye" pomoću ukosnice, odlično je demonstrirala beauty blogerka Bjanka Alvarez u kratkom videu na Instagramu.

Važno je istaći da prilikom primenjivanja ovog trika treba da skinete plastične delove s rubova ukosnice, pre nego što je umočite u ajlajner i prislonite na lice.

foto: pixabay.com

Jednom kada dobijete okvir, jednostavno popunite sredinu ajlajnerom i - voila! - imate savršeni "cat eye" u rekordnom roku.

Pogledajte kako ona to radi:

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.