MUŠKARCI OTKRILI KOJA ŽENSKA IM JE NAJPRIVLAČNIJA: Kad vide OVAKVU kosu odmah odlepe - jednostavno im je najlepša
Frizura, Foto: Printscreen/youtube/Alex Gaboury

rekli su svoje

MUŠKARCI OTKRILI KOJA ŽENSKA IM JE NAJPRIVLAČNIJA: Kad vide OVAKVU kosu odmah odlepe - jednostavno im je najlepša

Mnogi smatraju da je kosa najlepši ukras na ženi

Objavljeno:

Frizura i te kako može da istakne (ili da umanji) njenu lepotu i ženstvenost, a ako pitate muškarce, postoje frizure koje obožavaju na ženama i one koje nikako ne vole da vide na damama.

Jedno istraživanje sprovedeno 2022. godine pokazalo je da čak 43 odsto muškaraca dugu, talasastu kosu smatra najprivlačnijom ženskom frizurom.

Na drugom mestu je klasična ženska frizura, tj. duga ispravljena kosa, a momci uglavnom vole i kosu pokupljenu u visoki rep, pomalo razbarušen, a u nekim elegantnijim prilikama vole da vide dame sa različitim varijantama punđe.

Kada je reč o frizurama koje muškarci nikako ne razumeju i ne dopadaju im se - to su one koje podrazumevaju da na glavi imate 30 ukosnica ili nekih drugih šnalica.

Najkraća kosa koja je za većinu muškaraca prihvatljiva na ženama je bob srednje dužine. Kratka kosa nije ono što se dopada većini muškaraca, ali na kraju krajeva, glava je vaša, kosa je vaša, frizura govori o vašoj ličnosti, a i ukusi se razlikuju...

Za koju god frizuru da se odlučite, bilo dugu ili kratku, sa šiškama ili bez, imajte na umu da ako se vi sebi dopadate i sviđa vam se to što vidite u ogledalu, to je jedino važno.

Bonus video:

02:53

TOP 10 frizura Jelene Karleuše

(Espreso/najzena/Slobodanka Ćorić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.