UŠTEDITE I KUPUJTE IDEALNO – ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA!
Foto: Promo

forma ideaLE

UŠTEDITE I KUPUJTE IDEALNO – ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA!

Objavljeno:

Proleće je iza ugla, kažu vremenske prilike, i svi već počinjemo da razmišljamo kako ćemo urediti svoj životni prostor, bilo da je reč o renoviranju ili o nekim najsitnijim promenama koje će doneti osveženje.

Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje za vas. Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući, a Forma Ideale vam kroz svoje akcije nudi baš to!

U toku AKCIJE ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA u trajanju od 11. marta do 6. aprila, imate prilike da odaberete neki od skoro 900 artikala sa cenama sniženim i preko 50%.

Dobra vest je da ukoliko ste vlasnik Forma Ideale Loyalty kartice, možete kupovati po još 5% nižim cenama, a pravo na ovu dodatnu uštedu mogu ostvariti svi kupci koji su realizovali jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara. Loyalty popust možete koristiti već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine. Upravo zbog toga Forma Ideale formirala je i Loyalty cenu, prikazanu tokom aktuelnih akcija sa dodatno uračunatih 5% popusta na svakom artiklu.

pr
foto: Promo

Kako bismo vam približili o kakvim je to dodatnim loyalty sniženjima reč za vreme aktuelne akcije, predstavićemo vam artikle sa naglaskom na loyalty cene, koje su sada lako dostupne svim kupcima Forma Ideale.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne mesečne akcijske ponude – najbolje cene!

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura DALLAS, dostupna u 3 kombinacije dezena, a čija loyalty cena tokom aktuelne akcije iznosi 39.990 dinara. Za ljubitelje troseda, predlog je ležaj SANTI, takođe dostupan u tri dezena, po loyalty ceni od 36.990 dinara.

pr
foto: Promo

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o kompaktnom modelu regala GLEN, koji je izuzetno praktičan, a tokom aktuelne akcije dostupan je za samo 14.990 dinara.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja TAMARA 200 (200 cm širine), dostupna za samo 24.990 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto DT 80x80 , idealan izbor za manje trpezarije, po izuzetno povoljnoj loyalty ceni od 6.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj MERI, sa oznakom najbolja cena, a koji iznosi 49.990 dinara, a uz koji bi se sjajno uklopio prostrani i praktični ormar RITMO 4K2O, čija loyalty cena iznosi 23.990 dinara.

Ukoliko ste razmišljali da se ponovite nekim novim „asistentom“ u kuhinji ili aparatom za potrebe održavanja higijene doma, pogledajte ponudu od preko 400 MALIH KUĆNIH APARATA, sa uštedama i do 50% u periodu do 6. aprila.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Budite u toku sa dešavanjima i posetite već danas sajt www.formaideale.rs, jer vas do kraja meseca očekuje još puno iznenađenja!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.