VIKTORIJA BEKAM I ĐIĐI HADID NE SKIDAJU PATIKE OD 50€: Jedini model koji izgleda dobro uz SVE ŠTO IMATE U ORMARU
Ilustarcija, Foto: Viktorija Bekam i Džidži

promo

VIKTORIJA BEKAM I ĐIĐI HADID NE SKIDAJU PATIKE OD 50€: Jedini model koji izgleda dobro uz SVE ŠTO IMATE U ORMARU

Treba vam nešto trendi, udobno, kvalitetno, što može beskrajno da se kombinuje i u da svakom outfitu izgleda sveže i savršeno uklopljeno. Odgovor je - bele patike.

Objavljeno:

Bliži se proleće i svi već maštamo o toplijim danima, suncu na licu i, naravno, novim modnim kombinacijama. A šta je ključni deo svake dobre kombinacije? Naravno, obuća! Treba vam nešto trendi, udobno, kvalitetno, što može beskrajno da se kombinuje i u da svakom outfitu izgleda sveže i savršeno uklopljeno. Odgovor je - bele patike.

Boja koja odražava energiju i vitalnost proleća, dok istovremeno pruža beskonačne mogućnosti stilizovanja. Bez obzira na to da li su u pitanju klasične platnene patike, minimalistički kožni komadi ili sportski modeli, bela obuća se već decenijama unazad izdvaja kao najbolji izbor za proleće i leto.

Dobro, sada kada smo odredili boju i vrstu obuće pitanje je kako izabrati model. I tu je odgovor jednostavan - Adidas Stan Smith!

KUPITE ODMAH OVE IDEALNE PATIKE ZA PROLEĆE, ADIDAS STAN SMITH PO SUPER CENI

U pitanju su patike koje su simbol stila, udobnosti i bezvremenske elegancije i omiljeni izbor onih koji stvarno znaju šta je moderno i trendi. Ljubav prema njima traje decenijama, a tokom vremena smo ih viđali na nogama mnogih poznatih faca poput Siene Miler, Viktorije Bekam, Điđi Hadid i Kendal Džener. Svi oni i mnogi drugi zaljubljenici u modu i praktičnost izražavale su svoju ljubav prema ovim patikama na društvenim mrežama, isticale njihovu udobnost i šik izgled i nosile ih u najrazličitijim prilikama.

TRENUTNO JE DOSTUPNA OGRANIČENA PONUDA ADIDAS STAN SMITH PATIKA PO NAJBOLJOJ CENI IKADA

Džidži Hadid
foto: Ralph, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Neprestano su evoluirale i dobijale sveža izdanja i različite interpretacije kroz saradnje sa poznatim brendovima i dizajnerima poput Stele Mekartni, Sporty & Rich ili brendom IVY PARK koji stoji iza Bijonse. Te saradnje dodavale su im nove dimenzije i činile ih još poželjnijim. Uvek uspevajući da zadrže svoju suštinsku estetiku, udobnost i identitet Adidas Stan Smith su uspele i da se prilagode savremenim trendovima i potrebama i postanu modna ikona koja komotno može da stane “rame uz rame” sa malom crnom haljinom, belom košuljom iili crvenim karminom.

ADIDAS STAN SMITH SU IDEALNE ZA SVAKI DAN I ZA SVAKU PRILIKU I TRENUTNO SU NA OGROMNOM POPUSTU

A počele su relativno skromno - kao jednostavne, lepe i izdržljive patike sa klasičnim dizajnom prepoznatljivim po beloj koži sa tri perforirane linije duž bočnih strana, postavljenim zadnjim delom i portretom velikog šampiona na jeziku.

Stan smith 2.jpg
foto: Stan smith 2.jpg

Čim su se pojavile postale su omiljene među teniserima, ali ono što im je donelo planetarnu popularnost je njihova upotreba van terena. Zahvaljujući sada već kultnom, klasičnom dizajnu postale su sinonim za streetstyle širom sveta i stekle reputaciju modela koji ide uz sve i koji se uklapa svuda.

JEDNE PATIKE ZA BEZBROJ KOMBINACIJA, SA 15.999 RSD NA 6.399 RSD

Danas ćete ih videti na modnim pistama, u editorijalu svakog lajfstajl magazina koji drži do sebe, u kancelarijama, na ulicama i sportskim terenima. Nose se uz farmerke, šortseve, haljine, suknje i idealno su rešenje da uz samo jedan par obuće pokažete na koliko kreativnih i drugačijih načina možete da iskombinujete svoj outfit.

Stan smith1.jpg
foto: Stan smith1.jpg

POGLEDAJ TRENUTNU PONUDU OVOG MODELA PO SUPER CENI

Budući da dolaze uglavnom u beloj boji, dinamiku u razvoju ovog modela unose različito obojeni zadnji delove patike. Najveću pažnju privukla je upravo metalik-zlatna boja koja je odmah po pojavljivanju osvojila svet. Ova kombinacija je imala ulazak na modnu scenu u vidu eksplozije na mrežama kada su poznate ličnosti i influenseri preplavili internet fotografijama i hvalospevima “klasično-elegantnoj kombinaciji koja preti da sruši čuvenu zelenu” i koja je konačno dokazala da je moguće “u istim patikama ići u teretanu, na posao, u pozorište, pa u klub”

Stan smith 3.jpg
foto: Stan smith 3.jpg

NAJBOLJE BELE PATIKE PO NAJBOLJOJ CENI, OGRANIČENA PONUDA ADIDAS STAN SMITH MODELA

I ako ste mislili da izbor ne može biti jednostavniji od ovoga, ova ponuda dokazuje suprotno. Samo sada i ovde ih možete kupiti na sniženju od čak 60%. Dakle umesto 16.000 platite ih 6.000 i završite priču za ovu sezonu. Idealna šansa da se ovaj klasik doda u kolekciju i da za nešto malo više od 50 evra kupite stil, kvalitet, istoriju i inovaciju. Ipak, ono što je neprocenjivo je osećaj dok privlačite poglede bez obzira uz šta ih nosite i gde se nalazite, jer jedno je jasno - onaj ko izabere Stan Smith, taj zna šta je stil.

SAVRŠENE BELE PATIKE NA NAJBOLJEM POPUSTU IKADA, ISKORISTI PRILIKU, SPREMI SE ZA PROLEĆE

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.