BUĐ PO IVICAMA: Kako da ivice u kuhinji i kupatilu zaštitite od vlage?
Promo, Foto: Promo

online prodaja

BUĐ PO IVICAMA: Kako da ivice u kuhinji i kupatilu zaštitite od vlage?

Sa svojom fleksibilnom i prilagodljivom prirodom, traka se lako prilagođava svim oblicima i veličinama površina

Objavljeno:

Zaštitite svoje kuhinjske i kupatilske površine na efikasan i elegantan način uz inovativnu zaštitnu silikonsku traku. Izrađena od visokokvalitetnog silikona u beloj boji, ova traka je dizajnirana da pruži zaštitu od vlage, masnoće i ostalih nečistoća koje mogu oštetiti površine – pogledajte OVDE za šta sve može da vam posluži.

Kuhinja i kupatilo su prostorije izložene vlazi, a ako površine ne zaštitite od nje, one se brzo mogu oštetiti. Zaštitna silikonska traka nudi izvanrednu barijeru protiv neželjenih nečistoća i vlage, čuvajući vaše radne ploče, sudopere, zidove i druge površine od oštećenja.

Sa svojom fleksibilnom i prilagodljivom prirodom, traka se lako prilagođava svim oblicima i veličinama površina. Možete je seći i oblikovati prema svojim potrebama, čime osiguravate potpunu pokrivenost i zaštitu svake površine u domu. Nema više brige o neželjenim mrljama ili oštećenjima! Zaštitna silikonska traka je jednostavna za čišćenje i održavanje. Samo obrišite površinu vlažnom krpom ili je operite vodom s blagim deterdžentom. Poručite je online OVDE ili pozovite na 011/6 888 999.

Promo
foto: Promo

Investirajte u dugotrajnu zaštitu i očuvajte lepotu doma uz zaštitnu silikonsku traku za kuhinju i kupatilo. Jednostavna za korištenje, ova traka je idealno rešenje za svakoga ko želi da sačuva površine od svakodnevnih oštećenja. Otporna, prilagodljiva i elegantna - ova traka pravi razliku u vašem domu. Poručite je online OVDE ili pozovite na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.