ŽENE MASOVNO STAVLJAJU 3 ČARAPE NA KOSU A KAD VIDE I ZAŠTO SVI SE ŠOKIRAJU: Zbog ovakvog REZULTATA padaju u NESVEST
Uvijte kosu sa samo tri čarape, Foto: printscreen/ instagram/ edelydesigns

predivno

ŽENE MASOVNO STAVLJAJU 3 ČARAPE NA KOSU A KAD VIDE I ZAŠTO SVI SE ŠOKIRAJU: Zbog ovakvog REZULTATA padaju u NESVEST

Uvijanje kose čarapom već neko vreme je apsolutni hit na društvenim mrežama, a ukoliko želite da ga isprobate, predstavljamo vam najlakši mogući način za to. Prosto da prostije ne može biti, uvijte kosu sa samo tri čarape.

Objavljeno:

Edeli otkriva kako da najlakše uvijete kosu bez fena i figara. Neća vam trebati ništa toplo za tretiranje talasa. Umesto toga trebaće vam samo tri čarape. Žene su poludela za ovim načinom uvijanja, jer barem jednom nedeljno izlažemo naše pramenove snažnim toplotnim tretmanima.

Devojke širom sveta traže što bezbednije načine da dobiju raskošne lokne, bez korišćenja figara i viklera. U celom tom procesu, neko se dosetio da kosu uvija čarapama. I, ako je sudeći po korisnicama TikToka, ova metoda zaista deluje. A evo i kako da je isprobate i sami.

Ceo proces uvijanja je vrlo prost i jednostavan. Veče pred spavanje na opranu i osušenu kosu, navijte tri čarape. Uradite to kao na snimku, i slobodni ste da legnete u svoju mekanu postelju. Kada se probudite pažljivo skinite čarape i oblikujte kosu po želji prstima ili češljem. Za bolji efekat i malo dodatnog sjaj stavite ulje koje koristite za posle feniranja.

Nakon ovog trika vaša kosa će se fino uviti, a vi ćete je sačuvati od prekomernog gorenja aparatima za uvijanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso/ I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.