NAJBOLJE NOVOGODIŠNJE FRIZURE KOJE MOŽETE NAPRAVITI KOD KUĆE: Bićete GLAMUROZNE, a svakoj ženi SUPER stoje (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

zasijajte večeras!

NAJBOLJE NOVOGODIŠNJE FRIZURE KOJE MOŽETE NAPRAVITI KOD KUĆE: Bićete GLAMUROZNE, a svakoj ženi SUPER stoje (FOTO)

Najluđa noć je specijalna prilika da se poigrate sa kosom i zablistate u punom sjaju

Objavljeno:

Novogodišnja frizura upotpunjuje celokupan stajling i profesionalci uvek ističu da je treba birati u skladu sa odevnom kombinacijom, atmosferom praznika i vašom ličnošću.

Frizuru bi trebalo uskladiti prema ličnom stilu i predstaviti sebe u najlepšem svetlu. Ukoliko nosite haljine koje su sa otvorenim leđima, preporučujem da kosa bude skupljena u vidu repa ili zalizane punđe, kako bi prorez na leđima došao do izražaja.

Ukoliko volite opušteniji itgled, onda su to frizure u neobaveznoj varijanti. Suština je napraviti sklad između frizure i odevne kombinacije, tako da kosa bude ukras celokupnog izgleda.

Elegantni talasi

Za sofisticiran izgled, razmislite o elegantnim talasima. Ova klasična frizura daje dozu glamura i lepršavosti koja je savršena za svečanu atmosferu. Možete postići ovaj izgled pomoću figara ili ravne pegle, a zatim lagano razbarušite talase prstima i fiksirajte lakom za kosu. Dodajte sjajnu ukosnicu sa strane za dodatni elegantni dodir.

Visoka punđa sa blistavim ukrasom za kosu

Ako želite izgledati moderno i sofisticirano, visoka punđa s blistavim ukrasom može biti savršen izbor. Skupite kosu u visoku punđu na vrhu glave, ostavljajući nekoliko pramenova da lepršaju oko lica. Zatim, dodajte sjajne ukosnice, cirkone ili elegantne šnale kako biste dodali praznički šarm. Ova frizura je sjajna opcija za svečane večernje haljine.

Retro valovi za staromodni šik

Ako želite postići staromodni šik izgled, retro valovi su prava stvar. Ova glamurozna frizura priziva duh starih Hollywoodskih zvezda. Upotrebite figaro ili uvijač da biste stvorili elegantne valove koji padaju prema dole. Fiksirajte frizuru lakom za kosu i dodajte glamuroznu traku za kosu kako biste upotpunili izgled.

Ne zaboravite da je ključ uspešne frizure dobar pripremni rad. Koristite termo zaštitne proizvode, fiksirajte svoju frizuru lakom za kosu i budite spremni da zablistate! Bez obzira na to koju frizuru odaberete, bitno je da se osećate samouvereno i uživate u najluđoj noći u godini.

BONUS VIDEO

02:53

TOP 10 frizura Jelene Karleuše

(Espreso/Srbija Danas/J. Šipčić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.