SAVRŠENA DEKORACIJA I POKLON: Neka bonsai stona lampa krasi svaku prostoriju!
Foto: Promo

online kupovina

SAVRŠENA DEKORACIJA I POKLON: Neka bonsai stona lampa krasi svaku prostoriju!

Objavljeno:

Samo jedan predmet može da učini prostoriju drugačijom i unese poseban izgled. Neka za praznike sve izgleda savršeno i čarobno. A ono što može tome da doprinese jeste i Bonsai stona lampa!

Bonsai stona lampa dolazi u visini od 50cm i opremljena je sa čak 108 LED svetala. Ručno je izrađena u atraktivnom bonsai stilu, pružajući vam prirodan oblik drveta koji će uneti živost u svaki kutak vašeg doma.

Pr
foto: Promo

Dostupna je u toplom belom svetlu, stvarajući mirnu i toplu atmosferu u vašoj sobi, idealnu za opuštanje i uživanje.

Dizajnirana sa bakarnom žicom, ova lampa omogućava vam da prilagodite izgled grana kako želite, dodajući jedinstvenu notu svakom prostoru. Montaža i premeštanje su brzi i jednostavni, što je čini savršenom dekoracijom kako za unutrašnje, tako i za spoljašnje prostore.

Napajanje Bonsai lampe možete izabrati prema vašim potrebama. Možete je povezati preko USB-a ili koristiti 3 AA baterije (baterije i adapter nisu uključeni). Dodirnite senzorski prekidač (touch prekidač) na postolju da biste lako uključili ili isključili svetlo.

Ova lagana i fleksibilna dekoracija za dom je savršena za različite prilike!

Uz dimenzije postolja od 12 cm i visinu drveta od oko 50 cm, Bonsai stona lampa je dostupna u zlatnoj boji kako bi se savršeno uklopila u vašu dekoraciju. Takođe, svetlosne perle su vodootporne, što čini ovu lampu pouzdanom i trajnom opcijom za osvetljavanje i ukrašavanje vašeg doma.

Poručite ovu predivnu lampu OVDE po ceni od 1.480 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pr
foto: Promo

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.