San kakav zaslužujete
Promo, Foto: Promo

dom

San kakav zaslužujete

Za opremanje većih spavaćih soba francuski ležaj uvek predstavlja pravu opciju

Objavljeno:

Kvalitetan san i odmor često nam nedostaju u brzini svakodnevnog života, ali odabir odgovarajućeg kreveta za spavanje može nam i te kako pomoći u tome. Kriterijum kojim bi trebalo da se vodite za odabir kreveta je prvenstveno udobnost, uz spoj estetike i funkcionalnosti.

Ukoliko je vaša spavaća soba manja, kreveti za jednu osobu mogu biti veoma korisni, jer pomažu da se maksimalno iskoristi raspoloživi prostor i ostavi dovoljno dodatnog prostora za ostale komade nameštaja i dekoraciju.

Forma Ideale
foto: Promo

Krevet BARLETTA 120x200, u dekoru artisan hrasta može biti sjajan izbor. Ram kreveta dostupan je u dekoru artisan hrasta, sivog hrasta i opak bele, sa nogarima u sivoj ili crnoj boji, dok je uzglavlje tapacirano u tamno sivom štofu. Uz krevet bi se idealno uklopio noćni ormarić DADO NO2F u istom dekoru, koji ima i dve fioke za odlaganje, a i gornja površina stočića može da posluži za neke sitnice, poput stone lampe ATMOSPHERA, knjige ili rama sa fotografijom.

Ambijent možete upotpuniti i sa još nekim dekorativnim detaljima u crnoj boji, kao što su slike sa crnim ramovima na zidu. Veštačko cveće pampas je uvek lepa dodatna dekoracija, a možete dodati i jastuk u žutoj boji da razvedri ambijent.

Veoma je korisno kada je krevet funkcionalan, a kako biste uštedeli na prostoru, birajte krevete koji poseduju dodatni prostor za skladištenje. Oni su idealni za manje spavaće i ujedno dečije sobe, gde bi dobro došli za skladištenje posteljine, kao i za garderobu ili igračke.

Forma Ideale
foto: Promo

Singl krevet LEVANT dostupan je u opak beloj i grafit sivom dekoru, a poseduje i mogućnost dodavanja fioke. Lak je za kombinovanje sa noćnim ormarićima u istom ili sličnom dekoru, poput noćnog ormarića DUERO 3F, koji je dostupan u više dekora.

Kako biste uneli malo topline i boja u prostor, pogotovo ako je dečija soba u pitanju, to možete učiniti tako što ćete okrečiti zid, dodati tepih ili zanimljivu posteljinu, sa još par dekorativnih jastuka i dodatnim prekrivačem.

Na noćni ormarić možete postaviti stonu lampu MARINA, kao i dekorativna slova sa natpisom ’Smile’ kao detalj. Figura slon ATMOSPHERA takođe će biti zanimljiv detalj u dečijoj sobi, kao i interesantna slika na zidu. Za igračke i ostale sitnice uvek je dobrodošla kutija za odlaganje, kako bi soba bila uredna.

Za opremanje većih spavaćih soba francuski ležaj uvek predstavlja pravu opciju. Francuski krevet LOREN, dostupan u tri štofa, pored udobnog dušeka sa džepastim jezgrom, poseduje i dve kutije za odlaganje, idealna opcija za skladištenje posteljine. Zahvaljujući tapaciranom okviru i uzglavlju ambijent čini elegantnijim i komfornijim. Uz njega bi se stilski sjajno uklopio klub sto AVILA sa mermernom pločom i crnim metalnim nogarima.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da preko posteljine postavite dodatno i prekrivač DIAMOND i zanimljiv dekorativni jastuk sa zanimljivom jastučnicom, kako biste osvežili ambijent. Sjajan detalj biće i pletena korpa ATMOSPHERA, koja je veoma praktična za odlaganje mnogih sitnica.

Odabir kreveta svakako shvatite kao ozbiljan zadatak, jer je neophodno da bude udoban, kako biste bili odmorni i imali san kakav zaslužujete. Dodatni detalji, poput dekorativnih elemenata, posteljine, boja koje su zastupljene u ambijentu, samo će dodatno ulepšati spavaću sobu i stvoriti vašu istinsku oazu za odmor.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.