LEPA SI PAMELA, ALI TE NIKO NIJE PREPOZNAO: Glumica se pojavila u šok izdanju, da li je ovo moguće? (FOTO)
Pamela u kupaćem, Foto: Fremantle Media Shutterstock Editorial Profimedia

ŽENO, KAPA DOLE

LEPA SI PAMELA, ALI TE NIKO NIJE PREPOZNAO: Glumica se pojavila u šok izdanju, da li je ovo moguće? (FOTO)

Glumica se odlučila na drastične promene

Objavljeno:

Pamela Anderson još je jednom zablistala u potpuno prirodnom izdanju bez puno šminke i tako ostala dosledna sebi nakon nedavne odluke da će sa ponosom da pokazuje znake starenja.

Svoje najnovije minimalističko izdanje prikazala je Nedelji mode u Parizu i modnoj reviji The Rowa. Na njoj se pojavila u predimenzioniranom odelu u tamno sivoj nijansi i sa suptilnim belim prugicama i do grla zakopčanoj otmenoj beloj košulji.

Kao i većina lepotica koje iz prvih redova prate najpoželjnije modne revije, slavna glumica svoj je stajling uspešno uskladila sa jednostavnim stilom omiljenog američkog brenda.

Pamela Anderson je još jednom pogodila i isticanjem svoje prirodne lepote, noseći suptilni ruž u nijansi breskve i nežno ružičaste senke na očima. Sve je zaokružila glamuroznim crvenim manikirom koji se isticao na kraju njenih dugih rukava.

Zvezda serije 'Baywatch' je ranije istakla kako za svoje odbacivanje šminke ima dirljiv razlog. Naime, nakon što je njena šminkerka Aleksis Vogel preminula od raka dojke, odlučila je da je došao kraj skrivanju bilo kakvih nesavršenosti.

Bonus video

01:37

NAJMANJE 5 GODINA MLAĐE NAKON OVIH TRETMANA! Dr Tamara Todorović objasnila kako da zaustavimo i usporimo STARENJE

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.