SVI IZBEZUMLJENO GLEDAJU U NOGE SAŠKE ĐOKOVIĆ: Čim ih je PREKRSTILA sve se VIDELO, kakav PRIZOR (FOTO)
Saška i Đorđe, Foto: prentscreen/instagram/saash.official

čuvene sandale

SVI IZBEZUMLJENO GLEDAJU U NOGE SAŠKE ĐOKOVIĆ: Čim ih je PREKRSTILA sve se VIDELO, kakav PRIZOR (FOTO)

Saška Veselinov slikala je svoje skupocene sandale, evo koje i koliko koštaju

Objavljeno: 09:13h

Saška Đoković pojavila se u najudobnijim i skupim sandalama, a evo i kojim!

Videli smo Sašku kako provodi vreme sa svojim suprugom, uz koga je konstantno, ali nam je takođe prikazala i kako njihova beba, mali Aleksandar, uživa u svom prvom letu i odmoru. Izgleda da su sva trojica postali savršena mala porodica.

Nakon povratka u Beograd, krenula je sa svojim profesionalnim obavezama, ali odlučila se i za značajnu promenu svog izgleda.

Lepa dizajnerka kupaćih kostima je ranije imala dugu plavu kosu, ali sada je odlučila da je skrati. Brzo nakon tog odlučnog koraka, posetila je frizerski salon i bez oklevanja je poverila svoju kosu frizerki, odlučivši se za popularnu paž frizuru.

Saška Veselinov
foto: Printscreen/Instagram/saskaveselinov

Nova frizura jako dobro stoji Saški, ali i dok je delila svoj najnoviji izgled na svom Instagram profilu, pažnju modnih entuzijastkinja je privuklo nešto drugo osim nove frizure.

Radi se o Saškinim sandalama sa potpisom modne kuće Louis Vuitton. Ovaj model je istovremeno atraktivan i praktičan, savršen za nošenje u različitim prilikama tokom leta.

Italijanske sandale u nijansi bebi plave više nisu dostupne na zvaničnom sajtu Louis Vuittona, ali dok su bile u prodaji, mogle su se kupiti po ceni od 1350 dolara. Ovaj model se ističe svojom udobnošću, anatomski oblikovanom podlogom i prepoznatljivim monogramom Louis Vuittona. Sličan dezen i boja mogli su se naći i na drugim modelima obuće iz njihove kolekcije, uključujući sandale sa visokom štiklom, papuče i mokasine.

Bonus video: STIGAO Saša Lazić tuži Andreanu Čekić zbog pesme Cipele

01:13

STIGAO Saša Lazić tuži Andreanu Čekić zbog pesme Cipele

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.