OVO JE NAJSE*SIPILNIJA CRNOGORKA KOJU STE IKAD VIDELI: Obožava ŽENSKO GOLO telo, SRBI GUBE RAZUM KAD VIDE OVO...
Amra Olević Rejes, Foto: Printscreen/Instgaram/amrezy

vrelo

OVO JE NAJSE*SIPILNIJA CRNOGORKA KOJU STE IKAD VIDELI: Obožava ŽENSKO GOLO telo, SRBI GUBE RAZUM KAD VIDE OVO...

Američki mediji su 2021. preneli da se njeno bogatstvo procenjuje na najmanje 2.5 miliona dolara, a sigurni smo da se u prethodnih dve godine isto znatno uvećalo

Objavljeno: 08:36h

Amra Olević Rejes je sasvim sigurno najpoznatija i najuticajnija Crnogorka u Americi. Ova influenserka i preduzetnica, koju često zovu i balkanskom Kim Kardašijan, svojevremeno je uvrštena i u 10 najplaćenijih influensera na Instagramu, a tamo je prati oko 6 miliona ljudi! Inače, Amrini roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, ali je ona odrasla u Njujorku, gde je izgradila zavidnu karijeru, te gde i danas živi i radi.

Atraktivna 35-godišnjakinja je karijeru započela kao šminkerka, a svoj neverovatan talenat unovčila je na više načina - ne samo snimajući vlogove i tutorijale, već i kroz saradnju sa brojnim prestižnim makeup brendovima, ali i lansiranje sopstvene kozmetičke linije.

Američki mediji su 2021. preneli da se njeno bogatstvo procenjuje na najmanje 2.5 miliona dolara, a sigurni smo da se u prethodnih dve godine isto znatno uvećalo.

Amra je, inače, udata za preduzetnika Leonarda Rejesa, a par je zajedno duže od deset godina. Jedan pogled na njen Instagram dovoljan je da se uverite da živi na visokoj nozi, pa je i svoj životni prostor uredila veoma luksuzno.

Njen stan u Njujorku je uređen u neutralnim tonovima, ali sa živopisnim, modernim detaljima koji unose život u prostor - to su vaze u obliku ženskih lica ili zadnjice, mirisne sveće, skupe, ukrasne knjige, sobne biljke, cveće na svakom koraku, figure inspirisane antičkim skulpturama...

Cela dnevna soba ovog stana je u prozorima od poda do plafona, pa ne samo da pruža neverovatan pogled, već je prepun lepe svetlosti. Amra nema puno nameštaja u dnevnoj sobi - tu je ogromna, bež garnitura i klub sto od belog mermera, ali zato i te kako insistira na zanimljivim detaljima koji su oplemenili prostor.

Na jednoj od njenih fotografija prikazala i je i umetničku sliku u bež i braon tonovima na kojoj je prikazano žensko telo, a pored toga po čitavom stanu raspoređene su figurice koje slave i veličaju neke delove ženskog tela.

00:09

BIVŠA RIJALITI UČESNICA TRUDNA! Crnogorka u drugom stanju, otkrila kog je POLA BEBA, a ovo je njen izabranik! (FOTO, VIDEO)

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.