SPOLJA FINA, JEDAN KORAK I MEĐUNOŽJE NA IZVOLTE: Ova HALJINA je prevara VEKA, niko nije IMUN na sevanje ŠLICA, FOTO
Dženifer Lopez, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pravi pometnju

SPOLJA FINA, JEDAN KORAK I MEĐUNOŽJE NA IZVOLTE: Ova HALJINA je prevara VEKA, niko nije IMUN na sevanje ŠLICA, FOTO

Dženifer Lopez je spolja izgledala kao prava dama, međutim kada je zakoračila napred imali smo šta i da vidimo

Objavljeno:

Posle dužeg proputavanja po Francuskoj i Italiji i uživanja na mediteranskoj obali, Dženifer Lopez se vratila u Ameriku, odmah otpočevši različite poslovne pregovore. Ona je u ponedeljak uhvaćena na ulicama Njujorka dok je izlazila sa jednog biznis sastanka, a dopalo nam se njeno elegantno, ženstveno izdanje.

Latino diva uskočila je u vrlo efektnu haljinu u nežnoj boji kajsije, koja je odličan izbor za sve elegantne prilike poput krštenja, venčanja ili odlaska na romantičnu, važnu večeru.

Reč je o prelepoj kreaciji koja pležni ženstvenošću - model je midi dužine i krasi ga šlic po sredini, pojas koji ističe struk, i ukrštena rol kragna. Jednostavna, ali s druge strane haljina koja vas definitivno neće ostaviti po strani ni na jednom događaju.

1 / 2 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Džej Lo ju je upotpunila zanimljivim aksesoarima kao što su mala, kožna tašna od zmijske kože u bež tonovima, moderne naočare za sunce sa narandžastim staklima, zlatne alke i papuče od providne PVC plastike koje prave "čuda" za noge, odnosno čini da vizuelno izgledaju duže.

Inače, slavna 54-godišnjakinja je u jednom trenutku u ovoj haljini slučajno pokazala daleko više nego što je planirala. Naime, ona je napravila preveliki iskorak, a paparaco fotografi vešto su uhvatili trenutak kada je dubok šlic otkrio njene butine i zonu međunožja. No, stav seksi Dženifer se nije promenio - ona i te kako ume da se nosi sa ovakvim situacijama.

Dopada li vam se njen modni izbor?

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.