NISU SVE ŽENE BARBIKE, NEKE IMAJU OBLINE: Poznati MODEL obukao OVO da nas upozori da ne padamo pod "BARBI" ZAMKU
Ešli Grejem, Foto: Printscreen/ Instagram/ ashleygraham

bolje da ljulja

NISU SVE ŽENE BARBIKE, NEKE IMAJU OBLINE: Poznati MODEL obukao OVO da nas upozori da ne padamo pod "BARBI" ZAMKU

Magazin "Maxim" proglasio ju je za najatraktivniju ženu u ovoj godini što potvrđuje njen uticaj, a čini se da je njena karijera tek u zaletu kao i da će vremenom polje njenog delovanja jačati

Objavljeno:

Do pre nekoliko godina, nismo mogli da zamislimo bilo šta drugo osim gotovo anoreksičnih devojaka na modnim pistama. A onda se pojavila porodica Kardašijan, i stvari su krenule uzlaznom putanjom, pogotovo kada je na pistu stala svima dobro poznati plus size model - Ešli Grejem.

Žene koje su počele da se pojavljuju u javnosti, ohrabrila je nove generacije žena da vole svoje telo. Istovremeno, Ešli Grejem i njene koleginice pratile su brojne kritike da promovišu nezdrav stil života, a sve zbog novca. Odgovorila im je da se ona zdravo hrani i da trenira i da voli kako izgleda. Sudeći po komentarima na njenim društvenim mrežama, podržava je veliki broj žena kojima pomaže svojim savetima.

Ešli Grejem nisu osujetile kritike, a vremenom je sve čeće počela da dobije pohvale zbog načina odevanja. I na tom polju pomera granice jer ne pristaje na razna nametnuta ograničenja pa nosi ono što se njoj dopada, a ne ono što se očekuje od nje da nosi.

Magazin "Maxim" proglasio ju je za najatraktivniju ženu u ovoj godini što potvrđuje njen uticaj, a čini se da je njena karijera tek u zaletu kao i da će vremenom polje njenog delovanja jačati. Ona je i zvezda društvenih mreža, motivator, modna zvezda...

I TV zvezda. Ešli Grejem gostovala je ovih dana na NBC studiju i za ta gostovanja odabrala je dve efektne haljine. Prva je dugačka toaleta blagog sirena kroja, sa diskretnim kratkim pufnastim rukavima koja naglašava liniju tela.

Druga je providan model cvetnog desena pripijen uz telo ispod kojeg je nosila crni bodi. Eto dokaza da ne treba bežati od uzane odeće bez obzira na to koliko kilograma ili kakvu građu imate - važno je samo da izaberete adekvatan kroj za sebe i zablistaćete baš kao poznata brineta koja pritom zna i da prva haljina "traži" glomaznije, a druga sandale sa kaiševima.

Ešli Grejem vešto parira Barbi trendu koji je doneo film "Barbie" rediteljke Gerte Gerving i podseća sve na još jedno lice ženske lepote. I te kako moćno lice!

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.