ZA HALJINU VIKTORIJE BEKAM ZALEPILE SU SE SVE ŽENE: Nosile su je BELA HADIDI i KRALJICA, svakoj ženi BRUTALNO stoji
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Printscreen Instagram/victoriabeckham

morate znati

ZA HALJINU VIKTORIJE BEKAM ZALEPILE SU SE SVE ŽENE: Nosile su je BELA HADIDI i KRALJICA, svakoj ženi BRUTALNO stoji

Nova kreacija Viktorije Bekam postala je pravi hit u svetu mode

Objavljeno:

Sigurno ste svuda viđali ovu haljinu, a evo ko stoji iza nje!

Viktorija Bekam je uvek najbolja ambasadorka sopstvenog brenda, i naravno, prva je nosila istaknutu zelenu midi haljinu sa piste, uparivši je sa crnim kožnim čizmama za sastanak sa suprugom Dejvidom u Njujorku u oktobru prošle godine

Status "kultnog komada" određeni odevni predmet može da zadobije svojom autentičnošću i jedinstvenošću. Poznato nam je i da njega mogu da proslave osobe koje ga nose. Ovde ne govorimo o "versaće" haljini koju je nosila Džej Lo, već o tome kako jedan, ne tako eksluzivan komad, nešto masovnije produkcije, može da izazove ogromnu pažnju. Pogotovu ako ga nose It-devojke, supermodeli i članovi kraljevske porodice.

Još u septembru je Bela Hadid prošetala na reviji Viktorije Bekam za proleće/leto 2023. noseći midi zelenu haljinu, a haljina je ovog leta brzo postala poznata u krugovima slavnih ličnosti koje su je nosile svuda, od krunisanja do Vimbldona.

Najnovije pojavljivanje ove haljine usledilo je na Vimbldonu. Devojka Romea Bekama, Mia Regan, pokazala je svoju podršku brendu njegove mame noseći komad za gledanje partije tenisa.

Viktorija Bekam je uvek najbolja ambasadorka sopstvenog brenda, i naravno, prva je nosila istaknutu zelenu midi haljinu sa piste, uparivši je sa crnim kožnim čizmama za sastanak sa suprugom Dejvidom u Njujorku u oktobru. Samo tri meseca kasnije, Kendal Džener je nosila ovu kreaciju za žurku u Nobuu u Dubaiju, stilizujući je tačno onako kako je njena prijateljica Bela nosila na pisti, sa crnim kožnim operskim rukavicama, zalizanom kosom i špicastim crnim kožnim čizmama.

Do maja haljina se ponovo našla na modnom radaru, ovog puta na španskoj kraljici Leticiji, koja je prisustvovala proslavama povodom krunisanja kralja Čarlsa III u nizu smelih šarenih izgleda.

Haljinu Viktorije Bekam nosila je za prijem u Bakingemskoj palati uoči same ceremonije. Nošenje dizajnera sa sedištem u Londonu bio je, naravno, diplomatski izbor Leticije, koja je svoj izgled učinila sebi svojstvenim dodavanjem dijamantskog broša u delikatnom obliku mašne, kao i salonkama od antilopa.

Haljina je nesumnjivo bila najbolji potez sezone proleće/leto 2023. za Viktoriju.

Revija je tada otvorena varijantom haljine u boje lavande, supermodel Bela je prošetala u sve popularnijoj zelenoj iteraciji, a Bekam se poklonila na kraju revije noseći istu haljinu, ali u crnoj boji.

Viktorija je objasnila da je jednostavnost oblika ono što čini haljinu tako elegantnom: "Ne zakopavamo se u mnogo slojeva. Mislim da je to urednija silueta", piše "Vogue".

S obzirom na to da je haljina iz kolekcije za proleće/leto, to je stil koji je savršeno prilagođen događajima na otvorenom i sezoni venčanja. Međutim, ova konkretna nijansa zelene je boja "bez sezone", koja izgleda jednako dobro sa čizmama kao i sa sandalama - kao što je Kendal dokazala na početku godine.

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

(Espreso/Ona)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.