ČEŠLJANJE PASA I MAČAKA: Kako da jednostavno odmrsite ućebanu dlaku?
Foto: PRomo

PROMO

ČEŠLJANJE PASA I MAČAKA: Kako da jednostavno odmrsite ućebanu dlaku?

Naručite odmah!

Objavljeno: 07:05h

Ova čudesna četka će vam doneti mnoge prednosti i učiniti negu vašeg ljubimca jednostavnijom nego ikada pre – pogledajte je OVDE!

Knot Out četka je posebno dizajnirana da reši problem čvorova i zamršenosti na krznu vašeg ljubimca. Bez obzira da li imate psa ili mačku, dugodlakog ili kratkodlakog ljubimca, Knot Out je vaš saveznik u borbi protiv čvorova. Zahvaljujući posebnim skrivenim oštricama, ova četka će nežno kliziti kroz krzno vašeg ljubimca, bez da mu prouzrokuje bol ili nelagodnost. Vaša životinja će uživati u nežnoj masaži dok vi efikasno uklanjate sve čvorove.

Jedna od glavnih prednosti Knot Out četke je njen revolucionarni dizajn sa rotirajućim sečivima. Ova sečiva se okreću kada pritisnete dumence, a pritisnete ga kada naiđete na ućebani deo, što omogućava lakše i brže češljanje. Više nema mučenja sa zamršenim delovima krzna. Rotirajuća sečiva će ukloniti samo onaj deo koji je neophodno ukloniti da biste dalje nastavili da češljate ljubimca neometano. Bez mučenja ljubimca, bez vašeg napora - samo glatko i nežno češljanje.

Poručite koliko danas ovu sjajnu četku ili OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Knot Out
foto: Promo

Knot Out četka je takođe veoma praktična i jednostavna za upotrebu. Sa ergonomskom drškom, omogućava vam čvrst stisak i kontrolu, čak i tokom dužih seansi češljanja. Bez obzira na veličinu vašeg ljubimca, Knot Out je prilagodljiv svima.

Knot Out četka za ljubimce je neizostavna spravica za sve vlasnike kućnih ljubimaca. Sa njom, nega postaje jednostavna, a vaš ljubimac će uvek izgledati i osećati se sjajno. Neka vaša životinja uživa u prijatnom češljanju, bez čvorova i zamršenosti. Nabavite Knot Out četku danas – poručite je OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.