NIŠLIJKA UŠLA U SECOND HAND RADNJU I ZANEMELA: Za SMEŠNE PARE kupila ono o čemu ŽENE mogu samo da SANJAJU! VIDEO
Isidora, Foto: TikTok, isidorandjelovic / screenshot

NEVEROVATNO

NIŠLIJKA UŠLA U SECOND HAND RADNJU I ZANEMELA: Za SMEŠNE PARE kupila ono o čemu ŽENE mogu samo da SANJAJU! VIDEO

Second hand prodavnice su već nekoliko godina unazad ekstremno popularne, kako u svetu, tako i kod nas. Ljubitelji polovne garderobe tvrde da je u ovakvim radnjama moguće pronaći pravo blago, posebno ako znate gde, kada i kako da tražite. Brendirane krpice za minimum novca? Da, moguće je!

Objavljeno:

To nam svakodnenvo pokazuju primeri brojnih žena koje se neretko i na društvenim mrežama pohvale svojim dragocenim "ulovom" u second hand buticima.

No, i u Srbiji mogu da se nađu fantastični komadi za veoma malo novca, posebno kada ste redovni u obilascima second hand prodavnica. Mlada srpska influenserka Isidora nedavno se na TikToku pohvalila svojom odličnom kupovinom - ona je za samo 400 dinara pronašla Christian Louboutin cipele!

"Thrift bogovi su danas bili dobri prema meni jer sam ja našla nove, nenošene Christian Louboutin cipele za 400 dinara. Nenošene su i imaju hologramsku plutu i italijanski su broj 40, što znači da su standardni evropski 38. Moja procena je da su iz neke 2012. ili 2013. godine zbog bodlji. Keri Bredšo bi bila vrlo ponosna. Možda nisu prave, ali je svakako prekul cipela i baš mi se sviđa kako mi stoje", rekla je ova lepa brineta na snimku.

Isidora je kasnije u komentarima otkrila da je ove cipele pronašla u jednom second hand-u u Nišu, a reč je o crvenim salonkama sa otvorenom petom i zlatnim kaišićima, te bodljicama po površini cipele.

Zaista sjajan ulov, zar ne?

(Espreso/Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.