ZABORAVITE NA BOLNO UKLANJANJE DLAČICA: Brzo, lako i jednostavno do glatke kože bez iritacije!
Depilacija, Foto: Adam G. Gregor / Alamy / Alamy / Profimedia

PROMO

ZABORAVITE NA BOLNO UKLANJANJE DLAČICA: Brzo, lako i jednostavno do glatke kože bez iritacije!

Uklanjanje dlačica može biti stresno i na samu pomisao, bilo da želite da idete u salon ili sami kod kuće da uradite raznim preparatima i proizvodima.

Objavljeno:

Ponekad želite na brzinu da uklonite dlačice, a to može iziskivati ili dosta vremena ili ako želite brijačem, onda koža može da vam bude suva ili da napravite posekotine.

Kako biste izbegli sve ovo potreban vam je Claviro depilator. On je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u glatkoj koži bez napora!

Promo
foto: Promo

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Treba vam samo 5 minuta! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima, i to je to!

Promo
foto: Promo

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja. 2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta! 3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože. 4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE i ne propustite poslednje dane AKCIJE po ceni od 2.390 rsd! Možete i pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

(Espreso/PRomo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.