IMA 49 GODINA, A IZGLEDA KAO DEVOJKA: Otkrivena TAJNA lepote Viktorije Bekam, zapišite je ODMAH
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

POSLUŠAJTE

IMA 49 GODINA, A IZGLEDA KAO DEVOJKA: Otkrivena TAJNA lepote Viktorije Bekam, zapišite je ODMAH

Hidrantna krema, masaže lica, prirodni preparati samo su neke od stvari zbog kojih Viktorija Bekam izgleda sjajno.

Objavljeno:

Nema sumnje da je Viktorija Bekam jedna od najstilizovanijih i negovanih dama, a šta je sve potrebno da bi tako izgledala pročitajte u narednim redovima:

1. Kune se u masaže lica

Viktorija ne krije svoje odlaske kod dermatologa koji joj pomažu da kontroliše kožu sklonu aknama. S toga nas ne iznenađuje što vrlo često pribegava masažama lica, posebno uoči putovanja, kako bi sprečila otečenost.

Viktorija Bekam
foto: AP/Thibault Camus

2. Koristi 100 posto prirodne preparate

Nije samo njena koža lica ono što izgleda zapanjujuće. Viktorija koristi potpuno prirodna uljem za celo telo. Uz pomoć ulja njena koža izgleda glatko, nežno i sjajno, a savetuje nas da ga koristimo posle tuširanja dok je koža još uvek vlažna.

3. Opsesivno hidrira kožu

Ono što možemo da primetimo jeste da izdvaja dosta vremena za hidriranje kože, kako bi zaštitila barijeru od spoljnih uticaja. I to uvek - i u avionu, i u modnom studiju, i u gradu - serum joj je uvek nadohvat ruke.

4. Koristi sunđer za nanošenje pudera

Kako njena koža uvek izgleda prirodno našminkano - i na crvenom tepihu i u svakodnevnom životu? Još jedan od saveta jeste da puder nanosi bjuti blenderom. Za sveži letnji izgled dovoljno je da ga stavite samo na mesta koja su sklona prosijavanju, kako bi se uklonio višak ulja, prenosi whowhatwear.co.uk.

5. Nigde ne ide bez bežične pegle za kosu

Benefiti bežične pegle su logični - možete na svakom mestu, u svakom momentu da ispravite kosu ili napravite talase, koji dodatno ističu blistavi ten. Svi znamo da Viktorija uvek ima besprekornu frizuru, a sada znamo i zašto. Obratite pažnju da pegla poseduje inovativnu tehnologiju koja automatski kontroliše visoke temperature i na taj način čuva kvalitet kose.

Dejvid Bekam, Bruklin Bekam, Viktorija Bekam
foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

6. Veliki je fan maski za podočnjake

Viktorija zna da je preduslov dobre pripreme kože pred šminkanje - maska za podočnjake. Smanjuje naduvenost, umiruje umorne oči, hidrira ih i daje im svežinu. Uvedite ih u svoju bjuti rutinu, svako jutro uz prvu kafu!

7. Koristi istu hidratantnu kremu i ujutru i uveče

Umesto da se oslanja na različite hidratantne kreme za dan i noć ili u zavisnosti od sezone, Viktorija je poslušala savete svoje doktorke Melani Grant i koristi samo jedanu, za celodnevnu hidrataciju.

8. Hrani svoju kožu kako spolja, tako i iznutra

Ono što je ključno kod nje jeste što ne brine samo o koži spolja, već i iznutra. Redovno pije Omega-3 riblje ulje koje se naročito preporučuje suvoj koži, dok deluje čudotvorno na ceo organizam.

9. Koristi svetlosnu terapiju kako bi održavala kožu mladolikom

Bekamova zna koliko je važno održavanje kože zdravom, mladolikom i mekanom, zbog čega se oslanja na svetlosnu terapiju. Kombinacija crvenog i plavog svetla umanjuje fine linije, crvenilo i ožiljke, te pospešuje elastičnost, glatkoću i ujednačenost kože.

10. Uvek bira "nude" nijansu ruža

Viktorija nije pribegla trendovima i glavna stvar koju uvek naglašava jeste značaj prirodnog izgleda usana. Njen zaštitni znak jesu "nude" ruž i olovka, koji uvek dobro idu uz njen elegantan, klasičan i sofisticiran izgled.

(Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.