PRVA DAMA STILA PONOVO OBARA SA NOGU: Svi POGLEDI su bili UPRTI U NJU zbog ove haljine, KRALJICU NISU NI POGLEDALI
Bridžit i Emanuel Makron, Foto: Profimedia

PRVA DAMA STILA

PRVA DAMA STILA PONOVO OBARA SA NOGU: Svi POGLEDI su bili UPRTI U NJU zbog ove haljine, KRALJICU NISU NI POGLEDALI

Brižit je još jednom pokazala da osim što poštuje protokol, izuzetno pomno prati modu

Objavljeno:

Emanuel i Bridžit Makron su bili u poseti kraljevskoj porodici u Holandiji. Kao i uvek Bridžit Makron nas je fascinirala svojim stilom, ovog puta u zanosnoj, zatvorenoj crnoj haljini sa zlatnim detaljima. Bridžit je sijala na svečanom prijemu u Amsterdamu.

Maksima je nosila haljinu jarke boje, koje su njen zaštitni znak kada je odevanje za javnost u pitanju, sa razlogom, kraljica bi i trebalo da bude u centru pažnje. Kralj Viljem-Aleksander i Emanuel Makron bili su u frakovima, dok je Brižit još jednom pokazala da osim što poštuje protokol, izuzetno pomno prati modu.

Prva dama Fransuske želi da svojom odećom isprati sve ono što zahteva njena funkcija, odmerenost, eleganciju i otmenost ali i da istovremeno bude jedna od najmodernijih prvaih dama na svetskoj političkoj sceni.

Vešto je za sinoćni događaj odabrala detalje, od minđuša koje su se sjajno slagale sa metalik detaljima na haljini do elegantne torbe. Kada je juče doputovala u Holandiju, nosila je čuvenu paž frizuru dok se sinoć u Palati predstavila sa glamuroznom punđom.

Njena haljina je primer modnog kontrasta jer dok je gornji deo odeće bogat detaljima koji su više nego primetni, donji deo odeće je diskretan, jednobojan i krajnje jednostavan. Poentirala je i u odabiru boja, teget je simbol otmenosti.

VUČIĆ U JELISEJSKOJ PALATI: Emanuel Makron primio predsednika Srbije:

00:05

VUČIĆ U JELISEJSKOJ PALATI: Emanuel Makron primio predsednika Srbije

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.