UŽIVAJTE UZ FENOMENALNE I POPULARNE NASLOVE: Pronađite na jednom mestu raznovrsne knjige koje će vas opustiti!
Čitanje, Foto: Paul Bradbury / Hoxton / Profimedia

promo

UŽIVAJTE UZ FENOMENALNE I POPULARNE NASLOVE: Pronađite na jednom mestu raznovrsne knjige koje će vas opustiti!

Ova knjiga nas podseća na to da treba da usmerimo svoj život tako da svaki dan hrani našu dušu, ukazuje počast našem telu, i angažuje naš um

Objavljeno:

Knjiga i te kako može da vas opusti, ali i nauči i da uz nju provedete kvalitetno vreme. Naslova u ponudi ima raznih, od lakog štiva do ozbiljnih tema, a bilo koji da izaberete sigurno nećete pogrešiti.

Opustite se uz knjigu i uplovite u neki drugi svet!

Male radosti - Kent Nerbern

Knjige
foto: Promo

„Male radosti: Čudesni darovi svakodnevnog života” predstavlja putovanje u svete trenutke koji obasjavaju svetlošću naš svakodnevni život. U dvadeset kratkihpoglavlja, Kent Nerbern, autor, vajar i teolog, slavi dnevne rituale koji otkrivaju dublje istine kroz istraživanje ili jednostavne postupke. Ova knjiga nas podseća na to da treba da usmerimo svoj život tako da svaki dan hrani našu dušu, ukazuje počast našem telu, i angažuje naš um.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 550 rsd ili pozivom na 011/4420-502.

Tajna srodnih duša - Arijel Ford

Knjige
foto: Promo

"Arijel Ford pokazuje nam, nadahnjujućim i ohrabrujućim rečima, na osnovu sopstvenog iskustva kako da se svesno, srcem i duhom pripremimo da privučemo i prepoznamo potrebu svoje duše za autentičnom i svesnom ljubavnom vezom i kako da na tu potrebu reagujemo."

Poručite knjigu OVDE po ceni od 740 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Opklada - Dženifer Krusi

Knjige
foto: Promo

Minerva Dobs zna da je „živeli su srećno do kraja života” samo bajka, naročito s muškarcem koji ju je pozvao na večeru kako bi dobio opkladu, pa makar se radilo o prelepom i uspešnom Kalvinu Morisiju. Kal je svestan kako ne može da se skrasi, naročito ne sa zanovetalom poput Min Dobs, pa makar nosila divne cipele i održavala mu pažnju. Nakon što se rastanu na kraju večeri, oboje odlučuju da otpišu gubitke i nikada se više ne vide.

Ali sudbina ima drugačije namere i uskoro će se ponovo sresti... saznajte šta im život donosi i poručite ovu uzbudljivu knjigu OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420- 502, po ceni od 799 rsd .

Tajne o životu koje svaka žena treba da zna - Barbara de Anđelis

Knjige
foto: Promo

Bez obzira na to da li čeznete za mirom u svom suviše užurbanom životu, tražite unutrašnje samopouzdanje i samopoštovanje jer vam nedostaju kako biste ostvarili svoje snove ili tragate za većom emotivnom stabilnošću i dubljim duhovnim otkrićem, ove tajne će vas odvesti dalje, u sledeću fazu sopstvenog putovanja prema celovitosti.

Sve što vam je potrebno za sreću nalazi se u vama!

Po ceni od 880 rsd ovu knjigu možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

Društvo Džejn Ostin - Natali Džener

Knjige
foto: Promo

Snažna i dirljiva priča koja istražuje tragedije i trijumfe života, one velike i one male, kao i humanost koju svi nosimo u sebi. Ovaj roman Natali Džener sigurno će godinama pleniti pažnju čitalaca.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 899 rsd ili pozivom na 011/4420-502.

Antoanetina sestra - Dijana Đovinaco

Knjige
foto: Promo

U vremenu političkih pobuna i pogubljenja krunisanih glava, dok se njena sestra kraljica Marija Antoaneta u Francuskoj suočava sa sve ozbiljnijom krizom, kako će mlada vladarka uspeti da spase sve do čega – i koga – joj je stalo, saznaćete u ovoj podrobnoj i raskošnoj priči o porodici, dvorskim spletkama i moći.

Za 1.099 rsd ovu knjigu možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Dogodilo se jednog leta - Tesa Bejli

Knjige
foto: Promo

Pajper Belindžer je uticajna, prati modu, a zbog ludovanja koje je na glasu, večito je proganjaju paparaci. Kad popije previše šampanjca, a žurka na krovu hotela se otme kontroli, ona završi u ćorci, a njen očuh zaključi da je bilo dosta. Sve joj oduzima i, da bi je naučio odgovornosti, šalje je da zajedno sa sestrom vodi bar pokojnog oca u gradiću u državi Vašington.

Saznajte šta se dalje dešavalo u njenom životu tako što ćete poručiti ovu knjigu OVDE po ceni od 1.199 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Klikom OVDE možete pogledati celokupnu ponudu raznovrsnih knjiga i popularnih naslova!

** Poštarina je besplatna za iznos preko 2.000 dinara.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.