KAŽU DA JE PRAVA PEPELJUGA JER JE OD OBIČNE NOVINARKE DOŠLA DO KRALJICE: Ovaj trenutak joj je PREOKRENUO CEO ŽIVOT
Kraljica leticija, Foto: BERND VON JUTRCZENKA / AFP / Profimedia

kraljica stila

KAŽU DA JE PRAVA PEPELJUGA JER JE OD OBIČNE NOVINARKE DOŠLA DO KRALJICE: Ovaj trenutak joj je PREOKRENUO CEO ŽIVOT

Životna priča princeze Leticije predstavlja bajku modernog vremena

Objavljeno:

Kraljica Leticija je poreklom iz obične porodice, njena životna priča je baš poput priče o Pepeljugine, ništa nije ukazivalo da će tada mlada studentkinja novinarstva postati deo kraljevske porodice.

Leticija, kraljica od Španije, ođena kao Letisija Ortiz Rokasolano. Udata je za španskog kralja Filipa VI, koji je na prestolu od 19. juna 2014. nakon abdikacije njegovog oca Huana Karlosa I i njegove supruge Sofije od Grčke i Danske.

Prateći stope svog dede, magistrirala je novinarstvo, gde joj se odmah nakon studija ukazala prilika da radi za poznate medije.

Kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Nije ni slutila da će njene reportaže zapasti za oko baš princu Filipu, koji će preko svog prijatelja novinara zatražiti da upozna lepu voditeljku. Bajkovita ljubavna priča je započela nedugo nakon upoznavanja. Venčali su se 2004. godine u Madridu. Kraljevski par je ubrzo dobio dve ćerke Leonor i Sofiju.

Kraljica Leticija ima preko milion obožavatelja širom sveta, koji posebno ističu njen osecaj za modu. Neretko nosi vrlo pristupačne stvari domaćih i popularnih brendova. Kraljica je odličan primer da se stil ne kupuje i da autfit ne mora da košta puno da bi bio zapažen.

Ne prestaje da oduševljava svojim odevnim kombinacijama, a njene kombinacije su svedene i efektne čime opravdava status modne ikone.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Jedna od najmoćnijih žena na svetskoj javnoj sceni, morala je da pobedi brojne predrasude na svom putu do uspeha. Zbog toga se danas opravdano uvažava njen rad i imidž jednostavne žene iz naroda.

Kraljica je aktivna na svim manifestacijama predstavljanja Španske kraljevske porodice širom sveta, a poznata je i kao pokrovitelj brojnih manifestacija humanitarnog karaktera i promoter modnih trendova u saradnji sa ekskluzivnim španskim dizajnerima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.