DOVEDITE TELO DO SAVRŠENSTVA: Uz pomoć OVIH traka doterajte liniju kakvu ste uvek želeli!
Vežbanje, Foto: Profimedia / Yevhen Rychko / Panthermedia /

promo

DOVEDITE TELO DO SAVRŠENSTVA: Uz pomoć OVIH traka doterajte liniju kakvu ste uvek želeli!

Objavljeno:

Želite da smršate ili dovedete telo do savršenstva, ali vas mrzi da stalno posećujete teretanu. Bez obzira da li vam je blizu ili daleko, možete i kod kuće da vežbate. Napravite svoj mali kutak, jer vam nije potrebno mnogo prostora, ugodite sebi uz neku muziku i sve što vam je još potrebno jesu ove trake!

Trake za vežbanje
foto: Promo

Neka vam vežbanje kod kuće bude zabavnije, efikasnije i neka rade svi mišići - postavite trake za vežbanje na noge, ruke, butine, zglobove ili šake da biste radili na gluteusu, leđnim mišićima, mišićima nogu i stomaku.

Bilo da ste početnik ili iskusni u vežbanju, ovaj komplet traka je odličan izbor.U setu ih ima 5 i svaka traka zahteva drugi nivo otpora: od vrlo lakih (zelena i plava traka), preko srednje (žute trake), do izuzetno teških (crvena i crna). Fenomenalne su za početnike, dok se srednje, teške i super teške trake za vežbanje koriste za srednje i napredne treninge snage.

Trake za vežbanje
foto: Promo

Mogu se koristiti i za fizikalnu terapiju kako bi se pacijenti sa fizikalnom terapijom vratili u normalno kretanje nakon povreda, nesreća, bolesti ili operacije. Mogu efikasno poboljšati snagu mišića, fizičku pokretljivost i fleksibilnost. Sve trake možete lako poneti sa sobom kada nekuda krenete.

Nabavite ih tako što ćete poručiti online OVDE ili pozovite 011/6 888 999 po neverovatnoj ceni od 1.190 rsd .

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.