Šta vaš omiljeni parfem govori o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

Citruse vole lideri

Šta vaš omiljeni parfem govori o vama? (FOTO) (GIF)

Ovo je zapravo Roršahov test, samo mnogo lepše miriše. Izborom omiljene mirisne linije vi zapravo ljudima oko vas otkrivate mnogo o sebi
Objavljeno: 12:18h

3. Ljubitelji vanile

Reč je o živahnim i energičnim ljudima koji su duše zabave. Vole da plešu, piju, upoznaju nove ljude i da se druže u zabavnoj atmosferi. Vikend kući nije vaša "stvar" jer biste vi radije proveli noć u gradu.

foto: giphy

4. Ko voli sandalovinu, ima visoke ciljeve

Totalni perfekcionisti, dve su reči koje najbolje opisuju ove ljude. Vi ste sami sebi najveći kritičar čitav život. Iako je ta osobina iscrpljujuća za vas same, vi ste upravo zbog toga, tu gde jeste. Imate visoka očekivanja i od sebe i od drugih. Vrlo ste kritični prema samima sebi. Lako vas je uvrediti i često krivo tumačite šta drugi govore o vama. Trebalo bi da se malo opustite jer vas niko ne osuđuje tako oštro kao što vi mislite.

foto: giphy

5. Voćne mirise vole ćudljivi

Ljubitelji voćnih nota često su neraspoloženi, iritantni i pesimistični. Njima je čaša obično napola prazna, a ujedno su i sarkastični i lako ih je izbaciti iz takta. Vama je taj cinični smisao za humor urnebesno smešan, ali drugima oko vas može biti zamoran. Pokušajte da se oraspoložite i pobedite svoje promene raspoloženja da ne biste ostali izolovani.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.