Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd
Foto: Promo

promo

Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd

Objavljeno:

Beograd, 19. decembar, 2022 – Značaj zaštite životne sredine i pošumljavanja prepoznala je kompanija Forma Ideale, koja je zajedno sa građanima i svojim zaposlenima doprinela ozelenjivanju Beograda i podizanju svesti o važnosti održavanja sredine u kojoj živimo.

U gradskom parku „Ušće“, na Novom Beogradu, posađeno je 50 sadnica, obezbeđenih zahvaljujući građanima, koji su se tokom maja i juna ove godine priključili akciji “Klikni i zalij naše zajedničko drvo”. Za svaki klik na kanticu za zalivanje, Forma Ideale je donirala po 10 dinara za nabavku sadnica.

Forma Ideale
foto: Promo

„Drago nam je da smo danas imali priliku da doprinesemo boljoj i lepšoj životnoj sredini, budući da je odgovornost prema njoj obaveza svakog građanina zemlje, pa tako i kompanije koja posluje u njenoj zajednici. Imajući u vidu važnost i značaj očuvanja prirode i zdravlja nas samih, kao i koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet vazduha, zaposleni u kompaniji Forma Ideale danas su posadili 50 sadnica u parku „Ušće“. Svesni smo činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja, a svakako nam je cilj da i narednih godina kroz slične akcije budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavio je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije.

Forma Ideale kontinuirano sprovodi akcije ozelenjivanja parkova širom Srbije, u gradovima u kojima je prepoznata kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom. Najveću pažnju i najpozitivniji efekat do sada izazvala je akcija sadnje „25 sadnica za 25 godina poslovanja“, sprovedena tokom 2020. i 2021. godine.

Forma Ideale
foto: Promo

O kompaniji

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva tržišta i odgovaranja na njih.

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa oko 1.800 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su da kompanija ima vodeću poziciju u Srbiji. Razgranata maloprodajna mreža obuhvata 41 salon (računajući i internet prodavnicu), koji se prostiru na više od 60.000 m2 u gotovo svim većim gradovima u Srbiji.

Tokom 27 godina rada proširen je prostor za poslovanje i na svetska tržišta, što je rezultiralo da kompanija Forma Ideale postane jedan od vodećih izvoznika nameštaja u Srbiji. Trenutno se oko 80 odsto proizvoda Forma Ideale plasira kroz izvoz u više od 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike, pri čemu izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta. Nekoliko stotina prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale.

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene, ali i odgovoran odnos prema zajednici i okruženju izgradili su prepoznatljiv imidž kompanije, Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći preko 400 donatorskih aktivnosti do sada.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.